Endelig innrømmer han homo-affæren

Gwen Stefanis ektemann var sammen med transvestitt på 80-tallet...

FAMILIEMANN: I dag er Gavin Rossdale lykkelig gift med Gwen Stefani. Sammen har paret to sønner, Zuma og Kingston.  Foto: All Over Press
FAMILIEMANN: I dag er Gavin Rossdale lykkelig gift med Gwen Stefani. Sammen har paret to sønner, Zuma og Kingston. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Gwen Stefanis (40) ektemann Gavin Rossdale (44), innrømmer at han på 80-tallet var sammen med transvestitten Marylin, alias Peter Robinson.

Ryktene om den tidligere «Bush»-sangeren og transvestitten startet allerede i 1996, da Boy George skrev om affæren i sin bok, «Take it Like a Man».

Den gang benektet Rossdale at han noensinne hadde hatt en affære med den mannlige transvestitt-popstjernen, dette på tross av at Marylin selv forklarte i et intervju at Gavin har vært hans livs kjærlighet - og at de virkelig hadde vært et par i flere år, skriver danske BT.


Men nå har Gavin altså bestemt seg for å innrømme det hele.

- Når du er ung, så eksperimenterer du. Du lærer av livet. Og så vidt jeg kan er, er det ikke noe merkelig ved det. Jeg mente aldri å være lukket om det, men jeg har ikke ønsket å snakke om det på grunn av den tabloide verden, Du ønsker å finne ut hva du liker. Jeg vet hva jeg liker nå, sier Rossdale som er lykkelig gift med Gwen.

Innrømmelsen imponerer imidlertid ikke Marylin, som på sin hjemmeside skriver dette:

- Det er hyklerisk av Gavin. Det er visst greit at han snakker om meg, men når jeg gjorde det samme ble det fortiet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Se, så store de har blitt