SNAKKER: John Edwards vil, ifølge Radaronline, innrømme at han er far til snart to år gamle Frances. Men skandalen ender ikke der, han fikk angivelig en annen person til å hevde han var faren. Foto: All Over Press
SNAKKER: John Edwards vil, ifølge Radaronline, innrømme at han er far til snart to år gamle Frances. Men skandalen ender ikke der, han fikk angivelig en annen person til å hevde han var faren. Foto: All Over PressVis mer

- Endelig innrømmer han farskapet

Eks-presidentkandidaten vil minimere skadene.

SEHER.NO: Den tidligere amerikanske presidentkandidaten John Edwards (56) ble tatt med buksene nede da forholdet til en av de ansatte på kampanjen hans ble avslørt.

I fjor gjorde en hemmelig DNA-test også at forholdet mellom dem fikk en ekstra dimensjon. Edwards skal nemlig være faren til elskeren Rielle Hunters baby.

Ifølge National Enquirer, som var de første til å avslørte forholdet, skal DNA-testen ha blitt tatt etter at Hunter forsøkte å få finansiell hjelp fra Edwards for den 18 måneder gamle datteren Frances.

Edwards benektet i et intervju med ABC at han var barnets far, men han har imidlertid innrømmet at han hadde et forhold til Hunter fram til 2006. Nå er han derimot i ferd med å gi en offentlig uttalelse, der han innrømmer farskapet til jenta han fikk med elskerinnen Rielle Hunter, skriver  Radaronline.

Dette er det siste steget for Edwards, som gradvis har hostet opp noe som kan minne om sannheten. Men bare når han har blitt konfrontert med bevisene rundt affæren han skal ha hatt med Hunter...

Ifølge nettstedet skal Edward komme med sin uttalelse rett før hans tidligere assistent Andrew Young dukker opp i et intervju på kanelen ABC og forteller om hvordan han latet som om han var babyens far - alt som en tjeneste til eks-presidentkandidaten.

Young har skrevet en bok om situasjonen, og intervjuet på ABC skal etter planen gå på lufta neste fredag.

Radaronline skriver at den tidligere senatoren fra North Carolina skal ha innsett at han blir mindre skadelidende ved å innrømme farskapet gjennom en uttalelse før nyheten allikevel blir offentlig gjennom et TV-intervju.

Edwards har hardnakket hevdet at han ikke er pappa til lille Frances Quinn, som snart fyller to år.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Betalte sykepleier for å føde barn