<strong>TIL TOPPS:</strong> Erlend Rønning feiret med champagne, da han på julaften gikk til topps i Seher.nos reality-julekalender «Jakten på en julestjerne». Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TIL TOPPS: Erlend Rønning feiret med champagne, da han på julaften gikk til topps i Seher.nos reality-julekalender «Jakten på en julestjerne». Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Endelig har jeg vunnet noe

«Jakten på en julestjerne»-seieren fikk Erlend Rønning til å glemme den bitre tredjeplassen i «71 grader nord»...

Publisert
Sist oppdatert
Se video med årets «Jakten på en julestjerne»-vinner nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Etter først å ha blitt lurt trill rundt av gårdsnissen, kunne Erlend Rønning (28) strekke armene i været etter å ha gått til topps i Seher.nos realitykonkurranse «Jakten på en julestjerne».

Erlend innrømmer at finalen mot «71 grader nord»-kollega Julie Torp ble mer intens enn han hadde forestilt seg, da han fant en lapp under juletreet, som han trodde var førstepremien - et reisegavekort på 15 000 kroner.

Gleden gikk imidlertid raskt over til sjokk, da han ble bedt om å lese opp lappen.

- Jeg var sikker på at jeg hadde vunnet, men så fikk jeg en lapp hvor det stod «Ho, ho, ho». Da ble alt kaos. Det gikk en faen i meg, sier Erlend til Seher.no.

Etter å ha ristet av seg sjokket, klarte han likevel å finne premien før Julie.

Nå gleder Erlend - som havnet på tredje plass i årets «71 grader nord» seg til å ta med kjæresten Frida Gulden på tur.

- Endelig har jeg vunnet noe. Nå er «71 grader nord» et tilbakelagt kapittel.

Frida er også veldig glad for at jeg har vunnet, og gleder seg til å dele premien med meg. Det blir til et varmere strøk enn Norge, for her er det jo bikkjekjaldt, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er det virkelig du som er nissen?[obj:media:9268]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer