- Endelig har jeg fått kroppen jeg ønsker meg

Men Demi Moore (47) hevder operasjoner ikke er hemmeligheten...

KLARE FOR BABY: Demi Moore åpner nå for at hun vil prøve å bli mor igjen med sin 15 år yngre ektemann Ashton Kutcher. Foto: All Over Press
KLARE FOR BABY: Demi Moore åpner nå for at hun vil prøve å bli mor igjen med sin 15 år yngre ektemann Ashton Kutcher. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Filmstjernen Demi Moore (47) har i flere år satt flere av Hollywoods unge og fremadstormende kvinnelige stjerner i skyggen, selv om hun nærmer seg 50 år.

I et intervju med bladet Spine avslører imidlertid «Charlie's Angels II»-stjernen at hun selv imidlertid aldri har vært fornøyd med kroppen sin - før nå. Demi hevder hun ikke lenger vil pine seg selv for å se tynn ut.

- Jeg endret kroppen min flere ganger, men det varte aldri og ga meg aldri annet enn midlertidig lykke. Det å være tynn i seg selv løser ingenting, sier hun i et intervju med bladet Elle.

Demi har tidligere innrømmet å ha benyttet kirurgisk hjelp for å pynte på kroppen, men sier at rykter om at hun skal ha brukt over to millioner på operasjoner er helt feil

- Det irriterer meg at folk sier hvor mye jeg har brukt på plastisk kirurgi. Jeg har aldri fikset på fjeset mitt, sier hun til bladet mitt.

- Det ironiske er at det var da jeg ikke lenger prøvde å dominere kroppen min, at jeg fikk figuren jeg alltid ønsket meg, sier hun til Elle, ifølge Daily Mail.

Demi - som er gift med den 15 år yngre filmstjernen Ashton Kutcher - har fire barn fra tidligere forhold.

Men hun avviser heller ikke muligheten for at hun snart vil prøve å få en baby også med Ashton.

- Han er en utrolig far for mine døtre allerede, så jeg er ikke i tvil om at hvis det er i fremtiden vår, ville det bli et nytt stor kapittel i vår reise sammen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Jeg har en dårlig hårdag!