Grimes:

- Endelig har jeg fått corona

Tesla-gründerens kjæreste nyter feberdrømmer.

CORONASMITTET: Sangeren og låtskriveren Grimes avslører at hun har fått påvist corona. Her avbildet med kjæresten og Tesla-gründeren Elon Musk i 2018.Foto: Benjamin Lozovsky / Shutterstock Editorial / NTB
CORONASMITTET: Sangeren og låtskriveren Grimes avslører at hun har fått påvist corona. Her avbildet med kjæresten og Tesla-gründeren Elon Musk i 2018.Foto: Benjamin Lozovsky / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tesla-gründeren Elon Musks (49) kjæreste, den kanadiske sangeren og låtskriveren Grimes (32), har fått påvist corona. Det melder flere medier, deriblant The Independent.

Selv om trolig de færreste ville ha jublet over å være coronasmittet, virker imidlertid Grimes tilfreds.

«Endelig har jeg fått corona, men underlig nok nyter jeg feberdrømmen fra DayQuil 2021», delte hun på Instagram-story i helgen.

I skrivende stund er over 90,4 millioner mennesker smittet av sykdommen, mens 1,94 millioner er døde som følge av coronaviruset i verden.

DayQuil, som Grimes refererer til, er for øvrig et amerikansk hostemiddel og forkjølelsesmedisin. Det er hittil ukjent om Musk og deres sønn X Æ A-Xii, som kom til verden i mai i fjor, også er coronasmittet.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» havnet i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Ekstremt tvilsomt

I november i fjor røpet Tesla-gründeren at han hadde testet seg fire ganger for corona på en og samme dag.

«Det foregår noe ekstremt tvilsomt. Jeg ble testet fire ganger i dag. To tester kom tilbake negative, to kom tilbake positive. Samme maskin, samme test, samme sykepleier», skrev Musk på Twitter.

Ifølge Bloomberg tok mangemilliardæren noen hurtigtester for antistoffer som gir deg resultater innen 15 minutter, men testen er imidlertid mindre pålitelig enn andre tester.

Musk forklarte videre i et annet Twitter-innlegg at han hadde symptomer på forkjølelse, men at det foreløpig ikke var noe «unormalt» med symptomene så langt.

PANDEMI: Året ble snudd på hodet for mange av oss da corona inntraff i mars i fjor - deriblant Martine Lunde. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

En lege med navn Eugene Gu forsøkte å forklare hva som kunne ha skjedd. Gu forklarte at det har noe å si i hvilken rekkefølge Musk mottok resultatene sine.

«Hvis de to første svarene var negative fra tidligere på dagen, og de to som ble tatt senere på dagen var positive, kan dette bety at du i mellomtiden har passert terskelen for å oppdage coronaviruset mens det utviklet seg i kroppen», fortsatte han.

Andre kritiserte Musk for Twitter-innlegget.

- Et vanvittig uansvarlig Twitter-innlegg, skrev en, mens en annen fulgte opp med:

«Jeg kan ikke tro at folk synes du er smart».

Navnevalg skapte full forvirring

Som tidligere nevnt var det i begynnelsen av mai i fjor at stjerneparet kunne meddele at de hadde blitt foreldre. Gladnyheten bekreftet Musk på Twitter, hvor han fortalte at alt sto bra til med både mor og barn.

Det var imidlertid ikke babynyheten som fikk mest oppmerksomhet, men heller navnet på sønnen som stjerneparet hadde valgt.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Flere av følgerne trodde det var en kode, og mange ga sine forsøk på å knekke koden på Twitter. En god del pekte på at Æ på engelsk kalles «ash», og tolket det dit hen at det nettopp er fornavnet på sønnen. Andre kom frem til konklusjonen at A-12 viser til erkeengelen Michael. En annen følger kom frem til at fasiten er «Neal»

Til slutt brøt Grimes tausheten og bestemte seg for å forklare navnet til parets sønn, samtidig som hun bekreftet det noe spesielle navnevalget.

«X, den ukjente variabelen. Æ, min alviske stavemåte for Ai (kjærlighet og/eller kunstig intelligens). A-12= forløper til SR-17 (vårt favorittfly). Ingen våpen, ingen forsvar, bare fart. Stor i kamp, men ikkevoldelig».

« + A= Archangel, favorittlåten min», konkluderte hun med.

Med det prøvde artisten tilsynelatende å forklare at sønnens navn er en kombinasjon av det ukjente, kjærlighet, kunstig intelligens og en referanse til et fly uten våpenkapasitet.

LES OGSÅ: Overrasker med ærlig selfie om morsrollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer