PAPPA FOR ANDRE GANG: Den tidligere "Prison Break"-stjernen Peter Stormare (Bak til høyre) har blitt pappa igjen - etter å ha slitt i nærmere ti år. Foto: TV3
PAPPA FOR ANDRE GANG: Den tidligere "Prison Break"-stjernen Peter Stormare (Bak til høyre) har blitt pappa igjen - etter å ha slitt i nærmere ti år. Foto: TV3Vis mer

Endelig har han blitt pappa!

- Han er kjempestolt, forteller skuespillerens talsperson.

SEHER.NO: I nærmere ti år forsøkte den svenske skuespillerstjernen Peter Stomare (57) og kona Toshimi å få barn. Nå har endelig parets drøm gått i oppfyllelse. Paret har nemlig fått en liten datter som har fått navnet Kaiya, skriver Aftonbladet.

- Peter er kjempestolt, skriver Stormares talsperson, Håkan Krantz, i en mail til avisen.

Jenta skulle egentlig ikke kommet til verden før i juni. Men allerede 9. mai ble babyen født - cirka én måned for tidlig.

Da veide hun bare 1,9 kilo. Men det som en periode så ut til å være litt kritisk, er nå altså fullt ut overstått.

- Nå er alt bra med mamma Toshimi, pappa Peter og lille Kaiya, sier Krantz.

Allerede for flere år siden fortalte Stormare, som blant annet har spilt i suksess-serien "Prison Break", at paret ønsket å bygge en familie. Den gang ville det seg derimot ikke. Så langt gikk det, at duoen vurderte alternative veier å gå.

- Vi prater om adopsjon, legehjelp og alt. Men for å få tid til å gjøre det med doktorens hjelp må man være til stede hele tiden. Og vi er jo alltid på reisefot, har han tidligere uttalt til Aftonbladet.

Den 57 år gamle skuespilleren har fra før av én datter, Kelly (20), fra et tidligere forhold.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Stormare på snowboardfest

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.