KOM SAMMEN: Fredagens prisutdeling var første gang paret har vist seg sammen siden sommeren. Med seg hadde de sønnen Maddox. Foto: Stella Pictures
KOM SAMMEN: Fredagens prisutdeling var første gang paret har vist seg sammen siden sommeren. Med seg hadde de sønnen Maddox. Foto: Stella Pictures Vis mer

Endelig gjenforent etter tre måneder

Stjerneparet Brad Pitt og Angelina Jolie kom sammen på prisutdeling.

Publisert

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom Brad Pitt (49) og Angelina Jolie (38) er viden kjent. De to filmstjernen har til og med fått kallenavnet «Brangelina».

Det mange derimot ikke er klar over er paret tilbringer store deler av året borte fra hverandre.

Når paret sammen ankom Govenors Awards, en prisutdeling i forkant av Oscar-utdelingen som fokuserer på ærespriser,  i Hollywood på lørdag, hadde paret ikke vært sammen på over tre måneder. Tiden fra hverandre skyldes at mens Brad er opptatt med filminnspillinger, holder Angelina på med humanitært arbeid for blant annet FN.

Angelina hadde på seg en svart kjole med flere spennende detaljer, mens Brad Pitt og sønnen Maddox var for anledningen perfekt antrukket i hver sin smoking. Jolie vant Jean Hersholt Humanitarian Award og takket familien i takketalen.

- Familien min, min kjære, din kjærlighet og støtte gjør alt mulig, sa en tydelig rørt Angelina til Brad fra scenen.

- Mad, og dine brødre og søstre, det finnes ingen større ære enn å være deres mor, fortsatte skuespilleren.

Sist gang stjerneparet ble sett sammen var på «World War Z»-premieren 29.juli.

Brad, som fyller 50 år i desember, har hatt en slitsomt år med flere tøffe filminnspillinger. Filmstjernen har også vært opptatt med å skape blest rundt filmen «12 Years A Slave». Angelina har på sin side hatt fokus på sin kommende film «Unbroken», der Jolie har fungert som regissør, og diverse humanitære prosjekter.

STRÅLTE: Paret så ut til å nyte hverandres selskap. Foto: Stella Pictures
STRÅLTE: Paret så ut til å nyte hverandres selskap. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret strålte sammen både på festen og på den røde løperen. Det var tydelig at de to var glade for å se hverandre igjen. Stjerneparet kom sammen med sønnen Maddox (12).

Ved siden av karrieren som skuespiller, jobber Angelina som goodwillambassadør for FN. Det betyr at hun besøker flere av verdens mest utsatte og kriserammede land. Mange ganger innebærer det lange reiser under enkle forhold, og ikke sjelden under risikofylte omstendigheter.

LES OGSÅ:  Mike tok Brad på fersken med ekskona

[views:embed:node_embed:block:67612]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer