Shaina Hurley:

Endelig gift

Forlovelse nummer to endte i ekteskap for realityprofilen.

EKTEPAR: Christos Ladakis kapret realitystjernen Shaina Hurleys hjerte. Foto: Skjermdump fra Instagram
EKTEPAR: Christos Ladakis kapret realitystjernen Shaina Hurleys hjerte. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Shaina Hurley (32) ble et kjent fjes da hun forsøkte å finne kjærligheten på TV i realityserien «Love Is Blind».

Til tross for å ha funnet tonen med deltakerne Shayne Jansen (32) og Kyle Abrams (29), dro 32-åringen hjem like singel som da hun kom.

I mars snudde lykken for realityprofilen, da hun kunne røpe at hun hadde fått seg kjæreste. Hennes utkårede heter Christos Lardakis, og han valgte etter ett år å fri til sin kjære under en ferietur til Hellas.

Stort, gresk bryllup

Nå melder TMZ at Hurley er en gift kvinne. Ifølge nettstedet ble de smidd i hymens lenker i tinghuset i Chicago lørdag morgen.

Ifølge en kilde til TMZ var seremonien svært intim, med bare to gjester til stede: Ladakis sin datter og en nær venn. Paret fikk også velsignelse til å gifte seg av begges foreldre.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Men tinghus-bryllupet skal bare være første steg i det store bryllupskalaset. Ekteparet giftet seg nemlig i USA for å være lovlig gift, men planlegger et stort bryllup i Hellas.

Da er både venner og familie invitert på den tradisjonelle bryllupsfeiringen senere denne måneden.

Fansen raste

Hurley måtte tåle mye pepper etter deltakelsen på kjærlighetsprogrammet. Der fridde Abrams med morens forlovelsesring, og Hurley aksepterte frieriet.

Det til tross for at han var ateist, og hun var troende kristen, noe som allerede skapte gnisninger i forholdet.

Ting ble ikke bedre av at blondinen etter frieriet bekjente sin kjærlighet til Jansen, som allerede var forlovet med en annen deltaker.

Dette var imidlertid den daværende forloveden, Abrams, lykkelig uvitende om.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Hun gjorde flere forsøk på å komme inn i varmen hos Jansen igjen, blant annet ved å kritisere forloveden hans, Natalie Lee (29).

Hurleys oppførsel på programmet fikk fansen til å rase på sosiale medier.

«Shaina, rett på meg hvis jeg tar feil, men jeg tror ikke det er i katolsk tro å være sjalu, hatefull og å prøve å ødelegge et forhold», mente en Twitter-bruker.

LES OGSÅ: Setter fart på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer