<strong>TROSSER FAMILIEN:</strong> På tross av motstand i Houston-familien giftet Bobbi Kristina seg denne uken med kjæresten Nick Gordon. Foto: FameFlynet Sweden
TROSSER FAMILIEN: På tross av motstand i Houston-familien giftet Bobbi Kristina seg denne uken med kjæresten Nick Gordon. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Endelig gift med «broren»

Bobbi Kristina Brown avslørte bryllupsnyhet på Twitter.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown (20) annonserte torsdag på Twitter at hun har giftet seg med kjæresten Nick Gordon (24).

- Lykkelig gift, så forelsket, skrev Brown under et bilde av parets hender der de viser frem gifteringene.

<strong>ENDELIG GIFT:</strong> Etter en rekke brudd og gjenforeninger har Bobbi Kristina og Nick Gordon giftet seg. Det avslørte Bobbi på sin egen Twitter da hun la ut dette bildet.  Foto: Bobbi Kristina Brown/Twitter
ENDELIG GIFT: Etter en rekke brudd og gjenforeninger har Bobbi Kristina og Nick Gordon giftet seg. Det avslørte Bobbi på sin egen Twitter da hun la ut dette bildet. Foto: Bobbi Kristina Brown/Twitter Vis merParet har hatt et svært turbulent forhold det siste året.

Bobbi annonserte forlovelsen i oktober 2012 under det kortlevde realityprogrammet «The Houstons: On Our Own», men forholdet tok slutt kort tid etter.

I juli 2013 var de to igjen forlovet. Men familien var imot forholdet, og Whitney Houstons mor skal ha advart barnebarnet om å stå brud i så ung alder.

Bobbi Kristina har fått massiv oppmerksomhet rundt forholdet til Nick. Han vokste opp sammen med Whitney Houstons datter og så på popstjernen som en morsfigur, men er ikke i egentlig i slekt med Houston-familien.

«La meg oppklare noe - vi er ikke bror og søster på ordentlig, og han er heller ikke adoptivbroren min. Moren min adopterte ham aldri», påpekte 20-åringen etter forlovelsen ble kjent. 

Bobbi Kristina gikk gjennom en svært tøff tid etter morens dramatiske bortgang i februar 2012, og Nick skal ha vært en stor støtte for den sønderknuste ungjenta.

LES OGSÅ: Minnes sin avdøde mor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer