«Dog the Bounty Hunter»:

Endelig gift etter bråket

Realityprofilen lot ikke familiebråket ødelegge bryllupsdagen.

GIFT PÅ NY: To år etter at kona døde er Duane Chapman nå gift igjen. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
GIFT PÅ NY: To år etter at kona døde er Duane Chapman nå gift igjen. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

«Dog the Bounty Hunter», eller Duane Chapman (68) som han egentlig heter, har endelig giftet seg med sin Francie Frane. I dagene opp mot bryllupet var det alt annet enn fredelig, og spesielt et par av døtrene til Chapman skapte furore - og gikk hardt ut mot faren.

Det som i utgangspunktet startet som beskyldninger om at de ikke var invitert til farens store dag, endte med grove rasismeanklager.

Krangling til side, Dog har nå omsider fått sin nye kone - to år etter at kona Beth Chapman døde av kreft.

Ifølge ET Online giftet realitystjernen seg med Francie Frane i Colorado torsdag denne uken. Både Dog og Francie har tidligere mistet en partner, noe de naturligvis bar med seg på bryllupsdagen.

- Vi har gjort det privat, og i våre løfter til hverandre, vi vil hedre dem. Vi hedrer dem hele tiden, og det vil vi fortsette å gjøre gjennom livet. Gjennom livet vårt sammen vil vi fortsette å gjøre det. De vil alltid være en del av det, sa Francie til nettstedet før bryllupsdagen.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

Mens hun videre delte detaljer om både kjolen og bryllupskaken og sa hun hadde mer «bling» på seg enn hun trodde hun skulle, mente Dog at bryllupet deres ville bli årets kjendisbryllup.

Og som nevnt lå det faktisk an til å bli det - spesielt med tanke på dramaet som utspilte seg bare få dager før de skulle gifte seg.

Alvorlige anklager

Etter at døtrene angivelig ikke ble invitert til bryllupet eskalerte situasjonen. Datteren Bonnie tok til sosiale medier hvor hun anklaget faren for å være rasist, homofob og utro.

Ifølge People hevdet hun at Dog fortalte henne at hun ikke ble invitert i bryllupet fordi hun deltok og støttet Black Lives Matter-protester i «The System», et tv-show som skal være tilgjengelig på en strømmetjeneste med navn UnleashedTV.

KJEMPEKRANGEL: I en episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

Ifølge Bonnie ble faren sparket av strømmetjenesten for å ha brukt rasistiske og homofobiske tilnavn på kolleger i TV-showet.

I en uttalelse til People fortalte Dog og Francie at Bonnies anklager er falske, og beskrev dem som et misforstått forsøk på å avspore bryllupet deres. De mente også at døtrene er blitt satt opp mot faren av andre som ønsker hevn og vil ødelegge ryktet hans.

- Vær så snill be for Bonnie og Cecily slik at de kommer seg løs fra dette grepet noen har på dem. Vi elsker dem og ber for dem hver dag. Vi er takknemlige for resten av familien som hjelper oss med å få frem sannheten. Til tross for tristheten vi føler i anledning denne splittelsen i familien vår, gleder jeg og Francie oss til å feire bryllupet vårt neste uke med resten av familien og nære venner, het det blant annet i uttalelsen.

TÅRER: Dplay-serien «Bendtner & Philine» var populær i Danmark, og i den siste episoden oppsto det en ny krangel mellom den tidligere fotballstjernen Niklas Bendtner og hans daværende kjæreste Philine Roepstorff. Vis mer

LES OGSÅ: Innrømmer han utroskap her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer