Endelig fødte hun en datter!

På det fjerde forsøket gikk Victoria Beckhams ønske i oppfyllelse.

<strong>GA SØNNENE EN SØSTER:</strong> Victoria Beckham har nå fått en datter å ta seg av, i tillegg til sønnene Cruz, Romeo og Brooklyn. Foto: Stella Pictures
GA SØNNENE EN SØSTER: Victoria Beckham har nå fått en datter å ta seg av, i tillegg til sønnene Cruz, Romeo og Brooklyn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Fotballstjernen David Beckham (36) og den tidligere Spice Girls-sangerinnen Victoria Beckham kunne for fjerde gang juble over å ha blitt foreldre, etter at Victoria (37) fødte en datter klokka 7.55 søndag morgen, lokal tid, i Los Angeles, skriver People.

Og selv om Victoria tidligere har født sønnene Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6) uten problemer, vil nok den fjerde fødselen huskes ekstra godt.

Gråt av glede
Victoria har nemlig ikke lagt skjul på at hun ønsker seg en datter i tillegg til sine tre gutter, og nå har hun endelig fått ønsket sitt oppfylt.

- Brooklyn, Romeo og Cruz er entusiastiske over å ønske den nye babyen velkommen til familien, sier Beckhams talsperson Jo Millroy.

Jenta veide 3458 gram og ble født på Cedars-Sinai Medical Center. Navnet hennes er så langt ikke kjent.  

- De har ikke bestemt seg for navn ennå. De vil tilbringe litt tid for å bli kjent med henne før de velger navnet, sier en nær venn av paret ifølge Daily Mail.

Ifølge The Sun, skal 37-åringen ha grått av glede da hun fikk vite barnets kjønn tidligere i år.

- David og Victoria er overlykkelige. Dette blir deres siste barn, og det å bli fortalt at de venter en jente er kronen på verket for Beckham-klanen.

- Victoria er 36 og David tenker på livet etter fotballkarrieren. For dem gjør det å få en søster til de tre guttene familien komplett, sier en nær venn av familien ifølge The Sun.

Endret planene
Paret har tidligere sagt til bladet OK at de opprinnelig hadde tenkt å ha fødselen i London, men gjorde senere om på planene, slik at barnet ble født i USA, hvor paret har bodd i flere år.
 
For at familie og nære venner skal kunne komme over på besøk, har David og Victoria leid et hus nær sykehuset, hvor slektningene kan bo.

I forrige uke avslørte David Beckham at den nye babyen allerede har ført til store forandringer i familiens hjem.

- Det er uvant å se så mye rosa i huset. Klærne er klare. Rommet er klart. Vi gleder oss veldig, sier David Beckham.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er førsta gang jeg sier det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer