- Endelig fikk jeg skjelt ham ut!

Sigrid Bonde Tusvik var nemlig dritsur da ekskjæresten slo opp.

EKSER: Komikerne Sigrid Bonde Tusvik (t.v) og Henrik Thodesen (t.h) var kjærester i en årrekke, men da han gjorde det slutt var hun «dritsur» på ham i lang tid. Derfor var det stas å virkelig få skjelt ham ut på «Hjelp, vi er i filmbransjen»-set Foto: Stella  Pictures
EKSER: Komikerne Sigrid Bonde Tusvik (t.v) og Henrik Thodesen (t.h) var kjærester i en årrekke, men da han gjorde det slutt var hun «dritsur» på ham i lang tid. Derfor var det stas å virkelig få skjelt ham ut på «Hjelp, vi er i filmbransjen»-set Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det tidligere komikerparet Sigrid Bonde Tusvik (30) og Henrik Thodesen (30) har ikke bare skapt humor sammen på scenen. Søt musikk oppstod da de to ble kjærester og deretter samboere, før kjørlighetssymfonien skar seg da «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen bestemte seg for å slå opp med blondinen.

I tiden etter bruddet var det en rimelig kjølig og klein stemning mellom komikerne, som snart er kinoaktuelle sammen i den nye, norske komedien «Hjelp, vi er i filmbransjen». Der spiller Thodesen en amatør som skal lage film, mens Bonde Tusvik har en rolle som fly forbannet produksjonsleder. Og denne rollefordelingen passet «Sigrid søker kjæreste»-blondinen utmerket...

- Det beste med å spille inn film med Henrik, var at jeg omsider fikk skjelt ham skikkelig ut. Med omtak fikk jeg gjøre det sju ganger. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt så mange omtak i forholdet vårt også, innrømmer Bonde Tusvik overfor Dagbladet.
 
For den skruppelløse blondinen, som i høst moret NRK3s seere med det humoristiske datingprogrammet «Sigrid søker kjæreste», skal ha hatt kjærlighetssorg i flere år etter at forholdet deres tok slutt. Men nå er altså stemningen mellom ekskjærestene en helt annen.

- Sigrid var dritsur på meg etter at jeg slo opp. Hun fikk det til å framstå som om jeg var den kjipe. Men etter at hun gjorde noe så kjipt som å bli sammen med en av kompisene mine, føler jeg at det har jevnet seg ut. Så siden den gang har vi hatt et greit forhold, sier Thodesen til Dagbladet.

Nå er komikerne faktisk så gode venner at Thodesen blir invitert på ekskjærestens sommerfester igjen - til tross for at Bonde Tusvik altså er blitt kjæreste med Martin Jøndal, Thodesens kamerat og tidligere samboer, gjennom NRK-programmet.

Også tidligere i år tok Bonde Tusvik et oppgjør med kjæresten for åpent kamera, da de begge var med i TVNorges «Roast».

Har du lyst til å se det tidligere kjæresteparet ryke i tottene på hverandre på filmlerretet? «Hjelp, vi er i filmbransjen» har norgespremiere på kino 22. juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen forteller henne at hun flopper 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer