- Endelig fikk familien møte Mio

Mira Craig hadde med seg sønnen til USA.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mira Craig (29) skal denne høsten være med i NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?». Noman Mubashir tar i programmet med seg forskjellige kjendiser til land der de har røttene sine.

Med Mira går turen til USA, der familien til Mira blant annet fikk møte sønnen hennes, Mio (1), for første gang.

- Jeg ble med i programmet fordi faren min allerede hadde sagt ja. Noman gikk bakveien. Men for meg var det veldig hyggelig at familien min for første gang fikk møte sønnen min, sier hun til Seoghør.no.


Artiststjernen forteller at bestefaren forandret seg med barnebarnet i huset. Det overrasket Mira.

- Det var veldig spesielt og deilig at de fikk møte ham. Bestefaren min er en veldig streng person, og jeg merker at han ble mye mildere med Mio omkring. Han og jeg er veldig like, og krangler veldig mye. Men plutselig var han mer «mellow». Det er mange ting som ikke er lov i huset hans, og nå var det liksom helt greit. Så nå må jeg ha med Mio hver gang, sier Mira til Seoghør.no.

I programmet blir det mange tårer og sterke opplevelser, og Craig fant ut at hun hadde mange av trekkene til sin tipp-oldemor.

- Det er veldig mange rørende opplevelser, og jeg fant ut at jeg har veldig mange likhetstrekk med tipp-oldemoren min. Det var veldig spesielt.

Med i programmet er også Linni Meister, Christopher Dons, Saera Khan og Kashfa King Gashamura.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Langer ut mot sex-kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer