TIL USA: John Arne Riise og Maria Elvegård skal feriere i Los Angeles. Her er de avbildet da de var publikum under finalen av TV2-serien «Norske Talenter». Foto: Scanpix
TIL USA: John Arne Riise og Maria Elvegård skal feriere i Los Angeles. Her er de avbildet da de var publikum under finalen av TV2-serien «Norske Talenter». Foto: Scanpix Vis mer

- Endelig får jeg god tid med kona

Fotballstjernens kone gleder seg aller mest til turen.

Publisert
SEHER.NO: Den norske fotballproffen John Arne Riise er akkurat ferdig med å arrangere sin egen fotballskole i Kragerø. Nå venter en lang ferie for Roma-spilleren.

- Vi gleder oss veldig. I år har jeg hele fire uker fri, jeg føler meg heldig, sier han til Se og Hør.

Sommeren skal tilbringes i Los Angeles for John Arne, kona Maria og datteren Emma. Der skal Riise trene med David Beckhams lag, Los Angeles Galaxy. Men det blir også tid til avslapping.

- Endelig får kona og jeg god tid sammen. Hun gleder seg nesten mest, hun er veldig fan av USA. Deilig å kunne gi noe tilbake til familien som venter hjemme mens jeg reiser verden rundt, forteller  Riise.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er ikke så interessant i den store verden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer