Endelig får hun skryt for stilen

Kim Kardashian har blitt slaktet av moteeksperter, men var vakker og sexy på MTV-fest.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) er gravid med sitt første barn og har slitt med å finne klær til sin voksende kropp.

32-åringen får stadig kritikk for sine klesvalg. Kim har kledd seg i alt fra tettsittende skinnskjørt til flaggrende bohemkjoler og mange har ment at hun sliter med å bli komfortabel med sin nye figur.

Flere moteeksperter har hevdet at Kardashians antrekk får henne til å se større ut enn hun egentlig er. Dette har fått flere medier til å spekulere i om hun veier rundt 90 kilo, men Kim selv hevder hun veier litt over 60 kilo. 

Nylig promoterte den høygravide stjernen sin siste parfyme i Las Vegas og troppet opp i en rubinrød blondekjole og oppsatt hår. Flere amerikanske medier skriver at Kim strålte, og den røde kjolen viste frem magen på en elegant måte.

- Antrekket var lekent og ekstremt sexy og fikk oss til å glemme Kims mange moteflauser siden hun ble gravid, skriver nettsiden Hollywoodlife.  

Natt til mandag viste Kardashian seg for fansen igjen, denne gangen på MTV Movie Awards. Realitystjernen valgte en kort sort kjole fra Yves Saint Laurent også får skryt.

Den gravide stjernen, som har blitt sett i en del merkelige antrekk de siste årene var tilbake til sitt stilige jeg i en knelang kjole på MTV Movie Awards. Det flatterende antrekket, som hun kombinerte med sko fra Dior, viste frem magen og hennes brune legger, skriver The Sun. 

Også Huffingtonpost trekker frem Kims merkelige motevalg, men mener hun på MTV-festen traff blink. 

- Kim var selvsikker, sexy og fresh, skriver nettsiden.  

Kardashian fikk ikke selskap av kjæresten Kanye West (35) på den røde løperen, men poserte sammen med lillesøsteren Kylie Jenner (15).  
 LES OGSÅ: Droppet sminken etter kjærlighetstur