FIKK EN DATTER: - Jeg håper at datteren min får et godt perspektiv, en god sans for humor, tålmodighet, og at hun gjør det hun føler lidenskap for, sier Judy Reyes. Foto: All Over Press
FIKK EN DATTER: - Jeg håper at datteren min får et godt perspektiv, en god sans for humor, tålmodighet, og at hun gjør det hun føler lidenskap for, sier Judy Reyes. Foto: All Over PressVis mer

Endelig er tv-stjernen (41) mamma

"Scrubs"-stjernen håper at datteren får et like blendende smil som sin mor.

SEHER.NO: Den velkjente TV-legen Judy Reyes (41), som spiller rollen som Carla Espinosa i serien "Scrubs", har nå blitt mor til en liten jente, Leila Rey Valencia.

Leila kom tidlig fredag morgen, melder OK Magazine. Hun var 3 kilo tung, og var 48 cm lang. Leila er Reyes og George Valencias første barn.

- Alle i familien min håpet på en gutt, fordi jeg kommer fra en familie med kun jenter. Men jeg var overbevist om at jeg kom til å få en pike, og det ble det, sa hun til People.

Skuespilleren annonserte at hun var gravid i Juni, og inrømmet også at hun var litt nervøs.

- Jeg har aldri vært en baby-person. Babyer har alltid skremt meg, fortalte hun til Pregnancy Magazine.

Nå har Reyes store planer for vesle Leila.

- Jeg håper at hun får et godt perspektiv, en god sans for humor, tålmodighet, og at hun gjør det hun føler lidenskap for. Og at hun har et blendende smil som sin mor selvfølgelig!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå blir hun mamma