SUKSESS I BEVERLY HILLS: Sammen med Tori Spelling, Brian Austin Green, Jennie Garth, Kathleen Robertson, Jason Priestly og Ian Ziering spilte Tiffani Thiessen i "Beverly Hills" 90210. Foto: FAME FLYNET
SUKSESS I BEVERLY HILLS: Sammen med Tori Spelling, Brian Austin Green, Jennie Garth, Kathleen Robertson, Jason Priestly og Ian Ziering spilte Tiffani Thiessen i "Beverly Hills" 90210. Foto: FAME FLYNETVis mer

Endelig er Tiffani gravid

- Dette er noe vi har ønsket i lang tid, sier "Beverly Hills"-stjernen Tiffani Thiessen.

SEHER.NO: Beverly-Hills stjernen Tiffani Thiessen (35) venter sitt første barn, melder People.

- Vi er overlykkelige! Dette er noe vi har ønsket i lang tid, og vi er kjempelykkelige over at det nå faktisk skjer, skriver Thiessen og ektemannen Brady Smith (37) i en uttalelse til magasinet.

Paret som har vært gift siden 2005, har termin i mai neste år.

Tiffani er for tiden med i dramaserien "White Collar", men er best kjent fra perioden der hun brukte sitt fulle navn, Tiffani-Amber Thiessen, og var skuespiller i "Saved By the Bell" og "Beverly Hills 90210".

Heller ikke ektemannen er ukjent med TV-serier, og har vært med i serier som "ER", "CSI: Miami", "JAG", "Judging Amy" og "Charmed”.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvis hun ikke er gravid, må stylisten sparkes