- Endelig er sønnen min trygg igjen

Jennifer Hudson tilgir svogeren som drepte moren, broren og nevøen.

MISTET SLEKTA: For fire år siden mistet sangerinnen moren, broren og nevøen da svogeren skøt og drepte dem. Foto: Fame Flynet
MISTET SLEKTA: For fire år siden mistet sangerinnen moren, broren og nevøen da svogeren skøt og drepte dem. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2008 mistet den amerikanske sangerinnen Jennifer Hudson (30) moren Darnell Donerson (57), broren Jason Hudson (29) og sin syv år gamle nevø Julian King, da svigerbroren William Bafour (31) skøt og drepte de tre i deres eget hjem i Chicago.

Nå, snart fire år etter drapene, forteller en åpenhjertig Hudson til talkshowdronning Oprah Winfrey at hun har lært seg å tilgi morderen, skriver nettstedet UsMagazine.

- I bunn og grunn føler jeg at det ikke er hans skyld. Den handler om hvordan han ble oppdratt. Vi prøvde å tilby ham kjærlighet, men han var allerede så ødelagt at han ikke kunne se det selv, forteller hun.

I juli ble Bafour kjent skyldig, og dømt til flere år i fengsel.

- I løpet av rettsaken kom det mange aspekter ved hans barndom frem, som vi ikke visste om fra før. Hadde han fått den samme kjærligheten som min mor ga oss, da hadde ting sett annerledes ut. Han hadde aldri en sjanse, og hvordan kan man ikke bli påvirket av det i sitt hjerte, spør hun retorisk.

For sangerinnen, som er mamma til lille David Jr. (3), er det nå betryggende å tenke på at trippeldrapsmannen er satt bak lås og slå.

- Endelig kan jeg tenkte at sønnen min er trygg igjen.

Balfour var tidligere gift med Jennifers søster Julianna.

- Jeg husker spesielt én gang, da William kranglet med søsteren min. De hadde akkurat gjort det slutt, og han oppsøkte jobben hennes og fortalte at han skulle ta sønnen. Julian fortalte dette siden til min mor, som sa: «over mitt døde lik» - og det var akkurat det som skjedde, avslører Hudson under Oprah's Next Chapter-episoden som ble sendt i USA søndag kveld.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jennifer Hudson taklet ikke sin avdøde nevøs bursdag  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer