- Endelig er jeg frisk igjen

En alvorlig infeksjon førte til at Rune Andersen ble sengeliggende i flere uker med et smertehelvete.

ALVORLIG SYK: Julen ble et mareritt for Rune Andersen som ble sengeliggende etter en infeksjon i kneet.  Foto: FameFlynet Norway
ALVORLIG SYK: Julen ble et mareritt for Rune Andersen som ble sengeliggende etter en infeksjon i kneet. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Desember måned utviklet seg til et mareritt for komikeren Rune Andersen (51). En enkel operasjon i kneet førte til at han pådro seg en alvorlig infeksjon og ble sengeliggende med et rent smertehelvete i flere uker.

LES MER: I Se og Hør Weekend kan du lese mer om Rune Andersens kamp mot infeksjonen.  Foto: Se og Hør
LES MER: I Se og Hør Weekend kan du lese mer om Rune Andersens kamp mot infeksjonen. Foto: Se og Hør Vis mer– Det startet med at jeg fikk en hevelse rundt kneet etter operasjonen. Det ble varmt, jeg fikk feber og hadde vondt. Til slutt klarte jeg ikke røre meg. Jeg ble hentet i ambulanse og fraktet til sykehus, forteller den blide sørlendingen til Se og Hør.

Det var nettstedet Side2.no som først omtalte saken.

Andersen hadde fått en alvorlig stafylokokkinfeksjon, og måtte først ligge på sykehus i Oslo i én uke. Deretter ble han fraktet, nok en gang i ambulanse, til Sørlandet sykehus slik at han kunne få treffe sin sønn i jula.

– Jeg har ligget på isolat full av morfin i flere uker, forteller Rune.

Nå er han endelig oppe og går igjen og 24. januar står han på scenen.

LES OGSÅ: Avslørte oppvekst med fyll og vold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer