Endelig er hun forlovet

Den søte skuespillerinnen Anne Hathaway skal gifte seg med kjæresten Adam Shulman.

<strong>FORELSKA:</strong> Paret har vært sammen i tre år, og har nå forlovet seg. Foto: All Over Press
FORELSKA: Paret har vært sammen i tre år, og har nå forlovet seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjærlighetslivet til den amerikanske skuespillerinnen Anne Hathaway (29) har ikke bare vært enkelt. I 2008 ble hennes daværende italienske foretningsmannkjæreste Raffaello Follieri (32) fengslet for grovt pengebedrageri.
 
Hathaway tok selvfølgelig nyheten svært tungt, og avsluttet det fire år lange forholdet umiddelbart. Selv om det ble vanskelig for henne å stole på menn i ettertid, tok det ikke lang tid før hun ble forelsket igjen. Den heldige var skuespiller Adam Shulman (30), kjent fra blant annet TV-seriene «The Dukes of Hazzard: The Beginning» og «American Dreams».

Den siste tiden har skjønnheten, som for ganske nøyaktig et år siden var i Norge og ledet Nobelprisutdelingen, blitt sett spradende rundt i New York med ring på forlovelsesfinger'n, og nå bekrefter Hathaways talsmann den gledelige nyheten til nettstedet Us Magazine.

Hathaway har i et tidligere intervju med nettstedet avslørt at kjærligheten vokste raskt mellom de to.

- Vi fant tonen umiddelbart, men det tok oss en god stund før vi ble kjærester, avslørte 29-åringen, som, forhåpentligvis, endelig har funnet mannen i sitt liv.

Den populære skuespillerinnen er for tiden å se på norske kinoer i den romantiske dramafilmen «One day».

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Prins William reddet sjømenn etter dødsforlis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer