- Endelig er forlovelsen offisiell

TV-stjernen Kristin Cavallari bekrefter nyheten.

<strong>BLE FRIDD TIL IGJEN:</strong> - Denne gangen er det offisielt. Jeg og Jay er forlovet igjen, skriver Kristin Cavallari på Twitter. Foto: All Over Press
BLE FRIDD TIL IGJEN: - Denne gangen er det offisielt. Jeg og Jay er forlovet igjen, skriver Kristin Cavallari på Twitter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality-stjernen Kristin Cavallari (24) og den amerikanske fotballspilleren Jay Cutler (28) brøt i sommer forlovelsen. I forrige uke kom imidlertid beskjeden om at det tidligere paret hadde forlovet seg igjen.

Like etterpå valgte Cavallari å slå tilbake mot påstandene på sin egen Twitter-side.

«Ny uke, nye rykter. Jeg er ikke forlovet, folkens», skrev hun den gang.


Nå har hun derimot gjort helomvending.

«Denne gangen er det offisielt. Jeg og Jay er forlovet igjen», skriver hun på Twitter, ifølge ShowbizSpy.

Etter bruddet mellom dem i juli har Kristin, som tidligere har datet blant andre den tidligere «Laguna Beach»-stjernen Stephen Colletti og Brody Jenner, som hun spilte med i «The Hills», ga hun tilbake forlovelsesringen til Jay Cutler. Selv om hun var helt knust etter at det ble slutt, mener venner nå å vite at Jay har tenkt på det nye frieriet en liten stund.

- Hun oppdaget en forandring hos ham. Han ble plutselig mer støttende i forhold til hennes karriere. Frem til da hadde han alltid fortalt henne at den ville ta slutt så fort de var gift, sier en ikke-navngitt kilde til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Shopper seg over kjærlighetssorgen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer