Lisa Rinna og Harry Hamlin:

Endelig er døtrene friske

På tross av 22 års lykkelig ekteskap, har stjerneparet hatt det tøft privat.

STOLT PAPPA:
Harry Hamlin er svært fornøyd med at de to døtrene nå er friske. Fra venstre Amelia, Delilah og mamma Lisa. Foto: NTB scanpix
STOLT PAPPA: Harry Hamlin er svært fornøyd med at de to døtrene nå er friske. Fra venstre Amelia, Delilah og mamma Lisa. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke mange Hollywood-ekteskap som spenner over flere tiår. Men ekteskapet mellom «Lov og rett i L.A.»-stjernen Harry Hamlin (68) og «Melrose Place»-stjernen Lisa Rinna (56) består.

Paret har vært forelsket siden de møttes i 1992, og er like lykkelige nå som da de giftet seg i 1997.

De har to flotte døtre, som begge jobber som modeller. I oktober lanserte de sitt eget klesmerke, DNA. Tilsynelatende er alt helt perfekt.

Spiseforstyrrelser og sykdom

Men det profilerte ekteparet legger ikke skjul på at de har hatt sine utfordringer. Yngstedatteren Amelia (18) var så syk av anoreksi at hun fryktet for sitt liv. I fjor, etter å ha mottatt hjelp, fortalte hun sine følgere på Instagram om sykdommen.

Hun har også fortalt om den massive oppmerksomheten Instagram-innlegget hennes fikk i et intervju med magasinet Glamour.

- Moren min, som hadde vært ute og fløyet, ringte meg opp i panikk da hun skrudde på telefonen sin til en strøm av tekstmeldinger som spurte om det gikk bra med meg, sa 18-åringen til magasinet, og la til:

- I utgangspunktet var hun ikke fornøyd; jeg hadde nettopp åpnet meg om en stor del av livet mitt som som familien min egentlig skulle holde privat. Men når alt kom til alt, var det min historie. Det var noe jeg hadde gått gjennom. Jeg hadde rett til å bestemme når og hvordan å snakke om det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer