Lisa Rinna og Harry Hamlin:

Endelig er døtrene friske

På tross av 22 års lykkelig ekteskap, har stjerneparet hatt det tøft privat.

STOLT PAPPA:
Harry Hamlin er svært fornøyd med at de to døtrene nå er friske. Fra venstre Amelia, Delilah og mamma Lisa. Foto: NTB scanpix
STOLT PAPPA: Harry Hamlin er svært fornøyd med at de to døtrene nå er friske. Fra venstre Amelia, Delilah og mamma Lisa. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke mange Hollywood-ekteskap som spenner over flere tiår. Men ekteskapet mellom «Lov og rett i L.A.»-stjernen Harry Hamlin (68) og «Melrose Place»-stjernen Lisa Rinna (56) består.

Paret har vært forelsket siden de møttes i 1992, og er like lykkelige nå som da de giftet seg i 1997.

De har to flotte døtre, som begge jobber som modeller. I oktober lanserte de sitt eget klesmerke, DNA. Tilsynelatende er alt helt perfekt.

DEN GANG DA: Harry Hamlin og Lisa Rinna på filmpremiere i Disneyland i 2011 sammen med døtrene Amelia og Delilah. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Harry Hamlin og Lisa Rinna på filmpremiere i Disneyland i 2011 sammen med døtrene Amelia og Delilah. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spiseforstyrrelser og sykdom

Men det profilerte ekteparet legger ikke skjul på at de har hatt sine utfordringer. Yngstedatteren Amelia (18) var så syk av anoreksi at hun fryktet for sitt liv. I fjor, etter å ha mottatt hjelp, fortalte hun sine følgere på Instagram om sykdommen.

Hun har også fortalt om den massive oppmerksomheten Instagram-innlegget hennes fikk i et intervju med magasinet Glamour.

- Moren min, som hadde vært ute og fløyet, ringte meg opp i panikk da hun skrudde på telefonen sin til en strøm av tekstmeldinger som spurte om det gikk bra med meg, sa 18-åringen til magasinet, og la til:

VANSKELIG TID: Begge døtrene til Lisa Rinna (i midten), Delilah og Amelia (t.h.), har vært gjennom tøffe perioder. Her er de tre sammen på en Harper's Bazaar-fest i New York i september. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG TID: Begge døtrene til Lisa Rinna (i midten), Delilah og Amelia (t.h.), har vært gjennom tøffe perioder. Her er de tre sammen på en Harper's Bazaar-fest i New York i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

- I utgangspunktet var hun ikke fornøyd; jeg hadde nettopp åpnet meg om en stor del av livet mitt som som familien min egentlig skulle holde privat. Men når alt kom til alt, var det min historie. Det var noe jeg hadde gått gjennom. Jeg hadde rett til å bestemme når og hvordan å snakke om det.

I kjølvannet av anoreksien ble den unge kjendisdatteren dessuten diagnostisert med den autoimmune sykdommen Hashimotos tyreoiditt. Ifølge 18-åringen selv er det spiseforstyrrelsen som har forårsaket sykdommen.

Se dette innlegget på Instagram

I wanna always be this dapper

Et innlegg delt av Amelia (@ameliagray)

- Vil ikke se henne lide

Lisa Rinna har lenge vært en av stjernene i realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills», og i flere episoder kan man se foreldrene slite med at Amelia nekter å spise.

Moren innrømmer at det har vært tøft.

– Du vil jo ikke se henne lide. Du vil fikse det! Du vil ikke at barnet ditt skal ha det vondt, sier hun.

Foreldrene har gjort sitt beste for å gi barna en bra oppvekst. Men de frykter at datterens sykdom har vært deres feil.

– Det er umulig å la være å klandre seg selv, innrømmer Lisa.

Måtte legges inn

For det er ikke bare Amelia som har hatt det tøft. Også eldstedatteren Delilah (21) har hatt sine kamper.

Hun begynte å slite med alvorlige depresjoner etter at hun flyttet til New York, på den andre siden av USA, for å studere. Hun begynte å henge sammen med en gjeng som ikke var bra for henne – og kunne havnet på skråplanet.

Heldigvis ringte 21-åringen hjem til mamma Lisa fordi hun visste at hun ikke hadde det bra, og dro hjem til California. Der ble hun lagt inn på en privat psykiatrisk klinikk.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

Delilah har selv åpnet seg om den tøffe tiden på Instagram, og Fox News omtalte saken i sommer.

KJENDISDATTER: Både Delilah Hamlin og lillesøster Amelia gjør suksess som modeller. Foto: NTB scanpix
KJENDISDATTER: Både Delilah Hamlin og lillesøster Amelia gjør suksess som modeller. Foto: NTB scanpix Vis mer

– Det er det beste som har skjedd meg, delte Delilah om rehab-opplevelsen på Instagram, og la til at hun har lært å elske og respektere seg selv.

Selv om harmonien rår nå, er foreldrene er hele tiden på vakt. Begge er nok livredde for at døtrene skal bli syke igjen.

LES OGSÅ: Bittert brudd for skandalestjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer