Endelig er de venner igjen!

Superstjernen inviterte eksen til grillfest.

GRILLET: Britney Spears og Kevin Federline var sammen en hel dag - på grillfest hjemme hos popstjernen. Foto: AP/Scanpix
GRILLET: Britney Spears og Kevin Federline var sammen en hel dag - på grillfest hjemme hos popstjernen. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter lang tids bitter strid om blant annet foreldreretten til barna, ser det nå ut som om det iskalde forholdet mellom Britney Spears (27) og Kevin Federline (30) endelig er i ferd med å tine. I helgen ble han invitert på grillfest hjemme hos popstjernen - av ingen ringere enn Britneys pappa, Jamie.

Ifølge People skjedde gjenforeningen når Federline søndag dukket opp for å hente sønnene Preston (3) og Jayden James (2). Og skal man tro avisen, ble 30-åringen værende hele ettermiddagen før han og guttene dro hjem i femtiden.

Det er ikke til å legge skjul på at livet smiler til Britney Spears for tiden. Hun er tilbake i rampelyset - og med et bestselgende album, er det få som kan argumentere for at hun har gjort tidenes comeback.

Suksessen har resultert i en vanvittig timeplan for superstjernen, som sjelden får fritid til å treffe familie, venner og spesielt sine to små sønner, som eksmannen vant omsorgsretten til i fjor. Derfor kom nok helgens grillsamling godt med for 27-åringen.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg giftet meg av feil grunner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer