TROSKAP: Jim Carrey og Jenny McCarthy skal ha lovet hverandre evig troskap i en privat seremoni nylig. Her er de på Hawaii i sommer sammen med Jennys sønn Evan. Foto: All Over Press
TROSKAP: Jim Carrey og Jenny McCarthy skal ha lovet hverandre evig troskap i en privat seremoni nylig. Her er de på Hawaii i sommer sammen med Jennys sønn Evan. Foto: All Over PressVis mer

Endelig er de "gift"

Jim Carrey og Jenny McCarthy holdt privat troskapsseremoni...

SEHER.NO: Komikongen Jim Carrey (47) og hans skuespillerkjæreste Jenny McCarthy (36) skal ha lovet hverandre evig troskap i en privat seremoni i Malibu nylig.

Carrey, som har vært sammen med McCarthy siden 2005, har tidligere uttalt at han ikke ønsker å gifte seg med kjæresten, da han fryktet en slik formell prosess ville ødelegge forholdet.

Paret bestemte seg derfor for å heller holde en troskapseremoni, hvor de lovet at de skal elske hverandre "for alltid", skriver Contactmusic.

- I løftene lovet de hverandre at del "alltid skal være forelsket" i hverandre og at de alltid vil holde sammen. For dem var det som å gifte seg, forteller en kilde.

Paret lovet hverandre evig kjærlighet foran sine nærmeste venner og familiemedlemmer, før de reiste til Las Vegas på en liten kjærlighetsferie.

- De bodde på Fantasy Tower i en luksuriøs Sky Villa suite, forteller kilden videre.

Ifølge venner av Jim og Jenny er de mer enn fornøyd med løftene de nå har gitt hverandre.

- Jim insisterer på at han og Jenny er utrolig lykkelige sammen, og at de ikke ønsker å ødelegge ting ved å gifte seg. Jim sier at han ikke trener et stykke papir for å bekrefte deres kjærlighet, og Jenny føler det på samme måte, sier en kilde.

Carrey har vært gift to ganger før. Med Melissa Womer fra 1987 til 1995, og med Lauren Holly fra 1996 til 1997.

McCarthy var tidligere gift med filmreggisør John Mallory Asher fra 1999 til 2005.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jim blir bestefar

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.