GIFTET SEG: Ellen DeGeners og Portia de Rossi giftet seg lørdag. 19 gjester skal ha vært til stede under seansen.
GIFTET SEG: Ellen DeGeners og Portia de Rossi giftet seg lørdag. 19 gjester skal ha vært til stede under seansen.Vis mer

Endelig er de et ektepar

Hollywood har offisielt sett fått sitt første lesbiske ektepar.

SEHER.NO: Lørdag fant et usedvanlig kjendisbryllup sted i Los Angeles. Da giftet nemlig komiker Ellen DeGeneres (50) seg med sin kjære, skuespiller Portia de Rossi (35). Det bekrefter deres talskvinne overfor amerikanske People.

Bryllupet ble holdt i parets hjem i Los Angeles. Blant de 19 gjestene var blant andre DeGeneres' mor Betty, samt Portias mor Margareth. Brudene hadde selv skrevet deres bryllupsløfter, og begge var - ifølge avisen - iført klær fra toppdesigneren Zac Posen.

Det var i mai måned at Ellen DeGeneres annonserte at hun og De Rossi hadde planer om et ekteskap. Selve bryllupet ble gjennomført etter at Californias Høyesterett hadde opphevet et tidligere forbud mot homoseksuelle giftemål.

Paret har vært sammen i 2004, og DeGeneres har aldri lagt skjul på sine følelser overfor den tidligere "Ally McBeal"-stjernen.

- Jeg føler jeg har funnet en perfekt make. Hun har lært meg mye om meg selv, og det føles som om jeg har lært henne noe, har hun uttalt.  

Tidligere har det gått rykter om at selveste Elton John skulle spille under den romantiske seansen, men det er foreløpig ukjent om det faktislk var tilfelle.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Ellen brast ut i gråt