TILBAKE: Sarah Jessica Parker er tilbake i rollen som Carrie Bradshaw. Her fra innspillingen av den andre "Sex- og singelliv"-filmen i New York denne uken. Foto: Stella Pictures
TILBAKE: Sarah Jessica Parker er tilbake i rollen som Carrie Bradshaw. Her fra innspillingen av den andre "Sex- og singelliv"-filmen i New York denne uken. Foto: Stella PicturesVis mer

Endelig er Carrie tilbake

Sarah Jessica Parker spiller inn scener til "Sex- og singelliv 2"....

SEHER.NO: Allerede ifjor kunne produsentene bak suksess-filmen "Sex and the City: The Movie" bekrefte at de planlegger en oppfølger til filmen, som er basert på den überpopulære TV-serien med samme navn.

For selv om hovedrolleinnehaver Sarah Jessica Parker (44) først benektet en gjenforening av jentene, kunne "Samantha", eller Kim Cattrall som skuespillerinnen egentlig heter, avsløre at fansen får se det populære firkløveret i nok en film.

Nylig startet innspillingen av den andre filmen i New York, og bilder fra settet viser en strålende vakker Sarah Jessica tilbake i rollen som fashionista-skribenten Carrie Bradshaw.

Parker, som ble tvillingmamma i juni, har selv hatt en svært vanskelig tid de siste månedene.

I juli ble det kjent at hun og skuespillerektemannen Matthew Broderick (47) har flyttet fra hverandre, etter stadige rykter om Brodericks utroskap.

Men under innspillingen av den nye filmen denne uken, så Sarah Jessica endelig ut til å være tilbake i storform, skriver nyhets- og bildebyrået Stella.

I den første "Sex and the City"-filmen endte det hele med at Carrie tilslutt fikk drømmemannen Mr. Big.

Dermed er det med stor spenning at fansen nå venter på å se hva som skjer med hovedrolleinnehaveren og hennes venninner Samantha, Charlotte og Miranda.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå flytter de fra hverandre