Ida Gran-Jansen:

Endelig enige om sønnens navn

Drøye to måneder etter at Ida Gran-Jansen og Eirik Lyssands sønn kom til verden kan førstnevnte røpe hva slags navn sønnen har fått.

RØPER BABYNAVN: Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand har bestemt seg for hva sønnen skal hete. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
RØPER BABYNAVN: Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand har bestemt seg for hva sønnen skal hete. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli delte bakedronninga Ida Gran-Jansen (32) at hun og kjæresten Eirik Lyssand hadde fått en liten gutt. Og med det ble paret foreldre for andre gang. Fra før av har de sønnen Max (1).

Den gledelige nyheten om familieforøkelsen delte de begge på hver sin Instagram-profil.

«Velkommen til verden lille skatt. 24. juli 2020. Pappaen din har skrevet noen kloke ord til deg», skrev Gran-Jansen til et bilde av seg selv og den nyfødte.

Lyssand skrev, som Gran-Jansen refererte til, noen kloke ord på sin egen Instagram:

«Velkommen. Håper du og broren din vokser opp i en verden: Der sykepleiere, jordmødre, pleiere og alle andre som passer på oss, tjener masse. Der gode kvinner (og menn) er verdensledere. Der vi lurer på hva vi kan gjøre for andre, ikke hva andre kan gjøre for oss. Der vi tar vare på jorda, dyrene og alle menneskene som lever her. Og nei, vet ikke om du er etnisk norsk eller ikke. Men lover å gjøre mitt for at de som setter mennesker i bås, blir stilt til ansvar. Ps. Morra di er en legende».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer