FÅR SE BARNA: Britney Spears får igjen lov til å se sine barn. Men Jamie og en psykiater må være til stede... Foto: All Over Press
FÅR SE BARNA: Britney Spears får igjen lov til å se sine barn. Men Jamie og en psykiater må være til stede... Foto: All Over PressVis mer

Endelig en opptur for Britney

Kevin har gått med på å la ekskona se deres to små barn.

SEHER.NO: Eksmannen Kevin Federline (29) har gått med på å gi Britney Spears (26) samværsrett med deres to barn. Det bekrefter Federlines advokat.

Den amerikanske popprinsessen er inntil videre - av en domstol i Los Angeles - fradømt sine rettigheter til å se sine barn, men eksparet er nå enige om at Britney får møte smårollingene på visse vilkår, opplyser advokat Mark Vincent Kaplan.

Ifølge TMX har advokater fra begge parter blitt enige om besøksrett i en terapeutisk setting. Britney kan treffe barna - forutsatt at Jamie Spears og en psykiater er til stede. Ifølge samme kilde finnes det også andre retningslinjer, men at Jamie og psykiateren er med er minimumet for besøksretten.

- Britney vil begynne å se sine barn igjen med øyeblikkelig virkning, sier en kilde til TMZ.

"Gimme more"-sangerens eksmann har midlertidig omsorg for sønnene på ett og to år ettersom Spears har brutt flere rettslige kjennelser. Popartisten har ikke fått møte barna siden en episode i begynnelsen av januar da hun ble hentet i ambulanse og kjørt til sykehus for psykiatrisk evaluering.

LES OGSÅ: Ny trusesmell for Britney