POPSTJERNE: Linni Meister er på nytt aktuell med musikk - og denne gangen har hun Universal Music i ryggen. Foto: Tor Lindseth
POPSTJERNE: Linni Meister er på nytt aktuell med musikk - og denne gangen har hun Universal Music i ryggen. Foto: Tor LindsethVis mer

- Endelig en låt jeg kan stå for

Linni Meister aktuell med ny musikk.

SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble det kjent at den norske kjendisen Linni Meister har signert med det internasjonale musikkselskapet Universal Music. Åtte år etter gjennombruddet med coverlåten «Survivor» er hun i disse dager aktuell med låten «#NoFilter».

Hun forteller til Seoghør.no at hun er stolt og fornøyd med sin nye hit:

- Låta kom ut i går og e blitt tatt ekstremt godt imot blant folket. Det gleder hjertet mitt stort. Er det en ting jeg elsker å gjøre så er det å glede mennesker. Det er flere som sier at de blir i godt humør av sangen, og at den får dansefoten deres til å riste. Da jeg kom inn på et arrangement i går spilte dj-en låta på full guffe, og gjestene tok helt av. Her snakker vi alt fra 18-åringer til de godt over 50. Det var både morsomt og hyggelig å se.

NY LÅT: I disse dager er Linni Meister aktuell med låten «#NoFilter».
NY LÅT: I disse dager er Linni Meister aktuell med låten «#NoFilter». Vis mer

Skal ikke kaste sten i glasshus

Etter å ha gitt ut låter som «My ass» og «Where My Limo At», har Linni denne gangen gitt ut en noe mer gjennomarbeidet låt - skal vi tro henne selv:

- Dette er jo første gang jeg gir ut en låt ordentlig og står for den. Jeg elsker at #NoFilter ikke handler om kjærlighetslivet mitt, eller lignende, men at det er en hilsen til alle som jobber hardt for å fremstå flotte på sosiale medier - noe som til tider kan bli litt komisk, særlig når man later som at det hele er uanstrengt.

- Jeg skal ikke kaste sten i glasshus, og jeg er glad i alle mine 71 000 følgere på @meisterlinni , men i låta er jeg en karakter som «leker deilig» på Instagram - uten filter. Det tror jeg man skjønner når man ser musikkvideoen som snart slippes.

- Hvor finner du inspirasjon, Linni?

- Jeg må nok si at min aller største inspirasjon er Grandma. Hun har lært meg at jeg alltid må være meg selv; uansett hva. Man trenger ikke å bli likt av alle, og det håper jeg at ingen har som mål. Det viktigste er å vise hvem ditt sanne jeg er, og stå for det. Folk har forskjellig smak, og godt er det! Er det noe jeg vil bidra med her til lands, så er det å gi positiv energi og spre glede til folket.

Låten kan du høre via musikktjenester som Spotify, WiMP og iTunes.

LES OGSÅ: Linni Meister er forlovet