Halsey:

- Endelig en ekte kropp etter fødsel

Får skryt for uredigert bilde.

HYLLES: Halsey har gjort det stort som artist, men nå er det noe helt annen enn musikken hun får skryt for. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HYLLES: Halsey har gjort det stort som artist, men nå er det noe helt annen enn musikken hun får skryt for. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ashley Nicolette Frangipane (26), bedre kjent som Halsey, er en amerikansk sanger og låtskriver. Artisten har gjort stor suksess blant annet med superhiten «Without Me».

I januar kom den hyggelige nyheten om at sangstjernen ventet sitt første barn. Det avslørte hun selv i et innlegg på Instagram, sammen med en rekke bilder av gravidmagen fra en fotoseanse.

For en liten måned siden var ventetiden over, og igjen tok artisten til Instagram for å dele gladnyheten - hun hadde blitt mor.

«Takknemlighet. For den mest «sjeldne» og euforiske fødselen. Drevet av kjærlighet», skrev 26-åringen i innlegget, til to bilder av den ferske familien på tre.

Paret avslørte samtidig at det lille barnet har fått navnet Ender Ridley Aydin.

Nå har Halsey vært mor i en liten måned, og det er ikke til å legge under stol at livet forandrer seg drastisk når man får baby i hus. Halsey tok derfor til Instagram - igjen - for å gi en liten oppdatering på livet som mamma.

Den nybakte moren delte en rekke bilder fra tiden med lille Ender, og i bildeteksten skrev hun:

«Vel … slik ser det ut», og la ved en teddybjørn-emoji.

Det bildet som imidlertid har fått mest oppmerksomhet, er dette:

- Endelig en ekte kropp etter fødsel

Halsey poster et ærlig og uredigert bilde av magen sin etter hun har født, hvor man tydelig ser strekkmerker etter graviditeten, samt det som ser ut som en liten tatovering.

Under innlegget har kommentarene strømmet inn, og fansen elsker at 26-åringen tør by på strekkmerker:

«Vær stolt av tigerstripene dine mama! Elsker å se det», er det en som skriver.

HYLLET: Under årets Billboard-utdeling hyllet The Chainsmokers og artisten Halsey den svenske artisten Avicii. Video: CNN Les hele saken her: https://goo.gl/AkQBtJ Vis mer

«Jeg elsker, elsker, elsker at du legger ut dine søte, små strekkmerker. Jeg er 31 uker på vei, og jeg blir stadig mer og mer paranoid for å få det, og må minne meg selv på at det ikke har noe å si», skriver en annen.

«TAKK for at du legger ut strekkmerkene dine!!!!!».

«Endelig en kjendis som viser en ekte kropp etter fødsel, i stedet for det perfekte. Du er så badass!!».

Slet

26-åringen har også tidligere vært ærlig om at livet ikke bare er enkelt og perfekt hele tiden.

I et intervju med People, gjort en stund tilbake, innrømmet Halsey låta hennes «More» handler om hennes problemer med å få barn.

- Jeg har vært veldig åpen om utfordringene med min reproduktive helse, om at jeg har ønsket å fryse ned egg, at jeg har endometriose og sånne ting. I lang tid trodde jeg at det å lage en familie var noe jeg ikke var i stand til å gjøre, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: - Fulle av både stolthet og sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer