Halsey:

- Endelig en ekte kropp etter fødsel

Får skryt for uredigert bilde.

HYLLES: Halsey har gjort det stort som artist, men nå er det noe helt annen enn musikken hun får skryt for. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HYLLES: Halsey har gjort det stort som artist, men nå er det noe helt annen enn musikken hun får skryt for. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ashley Nicolette Frangipane (26), bedre kjent som Halsey, er en amerikansk sanger og låtskriver. Artisten har gjort stor suksess blant annet med superhiten «Without Me».

I januar kom den hyggelige nyheten om at sangstjernen ventet sitt første barn. Det avslørte hun selv i et innlegg på Instagram, sammen med en rekke bilder av gravidmagen fra en fotoseanse.

For en liten måned siden var ventetiden over, og igjen tok artisten til Instagram for å dele gladnyheten - hun hadde blitt mor.

«Takknemlighet. For den mest «sjeldne» og euforiske fødselen. Drevet av kjærlighet», skrev 26-åringen i innlegget, til to bilder av den ferske familien på tre.

Paret avslørte samtidig at det lille barnet har fått navnet Ender Ridley Aydin.

Nå har Halsey vært mor i en liten måned, og det er ikke til å legge under stol at livet forandrer seg drastisk når man får baby i hus. Halsey tok derfor til Instagram - igjen - for å gi en liten oppdatering på livet som mamma.

Den nybakte moren delte en rekke bilder fra tiden med lille Ender, og i bildeteksten skrev hun:

«Vel … slik ser det ut», og la ved en teddybjørn-emoji.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer