SKUESPILLER-KJÆRESTE: Line Verndals kjæreste Torgeir Reiten (t.h.) spiller Hans i Trønderlag Teaters oppsetning av Jul i Prøysenland. Foto: Trønderlag Teater
SKUESPILLER-KJÆRESTE: Line Verndals kjæreste Torgeir Reiten (t.h.) spiller Hans i Trønderlag Teaters oppsetning av Jul i Prøysenland. Foto: Trønderlag TeaterVis mer

Endelig blir hun samboer

Nå setter Line Verndals kjæreste kursen til Oslo.

SEHER.NO: "Himmelblå"-stjernen Line Verndal (36) selger leiligheten i Trondheim og flytter til Oslo sammen med kjæresten Torgeir Reiten (32) og datteren Helle (2). Det skriver adressa.no.

- Når man jobber som frilansskuespiller, er det ikke så mye annet enn Trøndelag Teater og liltt lydbokinnspilling her, sier hun til nettsiden.

Nå venter familielivet i Oslo.

Den siste tiden har Line bodd i en sokkelleilighet hos foreldrene hjemme i Oslo sammen med datteren, mens kjæresten har holdt til i Trondheim, noe Line selv synes har vært tøft.

- Torgeir har det mye verre enn meg, jeg har tross alt Helle. Forrige gang han var her, så jeg at det var hardt for ham å dra. "Ikke ha det" sa Helle. "Ikke ha det". Da slet han. Nei, det blir deilig med mamma, pappa og Helle i én leilighet, uttalte hun til VG nylig.

Reiten, som for tiden spiller "Om mus og menn" på Trøndelag Teater, innrømmer at han er spent før flyttingen.

- Jeg har fått gjøre veldig flotte ting her. Jobben på Trøndelag Teater er den første jeg har hatt i teaterverdenen, så det er veldig pussig å ikke ane hva man skal gjøre videre. Men jeg gleder meg veldig, og har jo trua på meg selv. Så jeg er ikke redd - men på en måte likevel vettskremt, forklarer Torgeir til adressa.no.

Paret traff hverandre på en togtur for tre år siden, og Line har tidligere fortalt at det var kjærlighet ved første blikk.

- Jeg ble helt flåsete, pratet for mye og for høyt og lo hele tiden, har hun sagt til KK.

Himmelblå" har blitt en stor suksess på NRK, men Verndal har dårlig samvittighet overfor datteren, og har ikke helt klart å nyte suksessen.

Men Torgeir er veldig stolt av sin kjære, og har ingenting i mot å være "kjæresten til..."

- Kjempefint. Jeg er jo ikke kjæresten til "Marit", men til Line. Å se den jenta jeg setter høyest i hele verden lykkes på denne måten - det er ingen ting som er bedre enn det, sier Torgeir.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Var villig til å bli alenemor