SINGEL: Den 11.mars kan Hugh hefner endelig kalle seg en singel mann. Foto: All Over Press
SINGEL: Den 11.mars kan Hugh hefner endelig kalle seg en singel mann. Foto: All Over Press Vis mer

Endelig blir han skilt

Playboy-kongen ble separert allerede i 1998...

SEHER.NO: Hugh Hefner (83) har hatt mange kjærester de siste årene, og det mens han på papiret fremdeles var en gift mann. 

I 1989 giftet Hefner seg nemlig med sin andre kone, Kimberly Conrad (47), men for elleve år siden valgte de å separere seg.

Ifølge TMZ skal paret ha latt være å skille seg blant annet på grunn av deres to sønner.

- Jeg kunne gjerne skilt meg fra henne da vi ble separert, men hun ønsket at vi forble gift for våre gutter, har Hefner tidligere uttalt til People.

TMZ har fått tak i papirene i forbindelse med skilsmissen, hvor det kommer fram at Hefner offisielt blir skilt fra kona den 11 mars, og med det kan kalle seg en singel mann.

Ifølge kilder skal Hefner og Kimberly endelig ha blitt enig om fordelig av eiendom, etter at Kimberly i august saksøkte Playboy-kongen for omlag 30 millioner kroner. Søksmålet kom ettersom hun mente den fraseparerte mannen skyldte henne penger for en eiendom de tidligere eide sammen. Hefner på sin side, hevder han skal ha gitt Kimbery hele 71 millioner kroner til sammen etter at de separerte seg.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Holdt på å dø under sex