Endelig ble hun mamma

Kristin Davis oppkalte babyen etter «Sex og Singelliv»-datteren.

BABY ROSE: Kristin Davis har kalt om adoptivdatteren Gemma Rose etter lille baby Rose (bildet) som hun blir mamma til i filmen «Sex And The City». Foto: Stella Pictures
BABY ROSE: Kristin Davis har kalt om adoptivdatteren Gemma Rose etter lille baby Rose (bildet) som hun blir mamma til i filmen «Sex And The City». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kristin Davis (46) adopterte for to måneder siden en liten amerikansk jente som hun har gitt navnet Gemma Rose. Dette er første gang Davis blir mamma.

- Dette er noe jeg har ønsket veldig lenge, sier Davis til nettstedet People - som har fått et eksklusivt bilde av mor og datter..

I 2010 gikk den da barnløse og single skuespilleren ut og sa at hun lenge hadde tenkt på å adoptere.

- Man må selvfølgelig tenke igjennom en sånn sak. Det beste er jo å være to om jobben, sa hun til Access Hollywood den gangen.

Davis har tydeligvis bestemt seg for å klare det på egenhånd, og trives i den nye rollen.

- Å ha fått oppfylt dette ønske har vist seg å være tilfredstillende og gledelig en jeg noen sinne trodde det skulle være. Jeg er velsignet, sier hun til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Beviser dette at hun er gravid?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer