Endelig ble hun mamma

Lily Allen spontanaborterete for ett år siden - nå har hun tatt imot sin førstefødte.

<strong>BLE MAMMA:</strong> Fredag kveld ble den britiske popstjernen Lily Allen mor for første gang. 26-åringen har vært igjennom to tragiske spontantaborter de siste årene, men denne uken var lykken endelig et faktum - ett år etter sangerens siste spontanabort.  Foto: All Over Press
BLE MAMMA: Fredag kveld ble den britiske popstjernen Lily Allen mor for første gang. 26-åringen har vært igjennom to tragiske spontantaborter de siste årene, men denne uken var lykken endelig et faktum - ett år etter sangerens siste spontanabort. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til slutt smiler visst lykken til den britiske popstjernen Lily Allen (26). Etter å ha gjennomgått to tragiske de fire siste årene, er hun endelig blitt mamma. Det melder DailyMail.

«Smile»-sangeren skal ha tatt imot sin førstefødte, en liten jente, tidlig fredag kveld.

Om ektemannen Sam Cooper (33) var til stede under fødselen vites ikke, men en venn av stjernen sier til DailyMail at fødselen «gikk helt fint». En talsperson har ennå ikke bekreftet den gledelige nyheten, skriver den britiske tabloidavisen.

Det har altså vært et temmelig godt år for den unge artisten. I sommer giftet hun seg med forloveden i et idyllisk bryllup på den engelske landsbygda - samme dag annonserte paret graviditeten. Og nå kan Allen, som flere ganger har uttalt at hennes høyeste ønske er å få barn, endelig glede seg over morsrollen.

Allen og Cooper ventet sitt første barn allerede i fjor, men for nesten nøyaktig ett år siden spontanaborterte hun etter en blodforgiftning.

Også i 2008 mistet hun sitt ufødte barn i en spontanabort - mens hun var sammen med sin daværende kjæreste, Chemical Brothers-medlem Ed Simons.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er forbanna!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer