MØTTES I KULISSENE: Ginnifer Goodwin forelsket seg i skuespillerkollega Josh Dallas i 2011, da de møttes på sett under innspillingen av TV-serien «Once Upon a Time». Nå tre år senere, er de endelig blitt mann og kone. Foto: Stella Pictures
MØTTES I KULISSENE: Ginnifer Goodwin forelsket seg i skuespillerkollega Josh Dallas i 2011, da de møttes på sett under innspillingen av TV-serien «Once Upon a Time». Nå tre år senere, er de endelig blitt mann og kone. Foto: Stella PicturesVis mer

Endelig ble han Goodwins ektemann

Skuespillerparet Ginnifer Goodwin og Josh Dallas giftet seg.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Josh Dallas (32) var gift da han falt for Hollywood-stjernen Ginnifer Goodwin (35) i 2011.

Kort tid etter at de to innledet et forholdt, skilte han seg fra sin daværende kone, den engelske «Sherlock»-skuespilleren Lara Pulver (33), og de to kunne endelig vise kjærligheten:

ROMANTIKK PÅ SETT: Ginnifer Goodwin og ektemannen spiller side om side i TV-serien «Once Upon a Time». Foto: FameFlynet
ROMANTIKK PÅ SETT: Ginnifer Goodwin og ektemannen spiller side om side i TV-serien «Once Upon a Time». Foto: FameFlynet Vis mer

- Det slo over meg som et blendende lys! Jeg tenkte: «Nå er jeg i trøbbel», fortalte Dallas om forelskelsen med Goodwin, da de offentliggjorde forholdet våren 2012.

Lørdag forrige helg fikk endelig Dallas og Goodwin hverandre i en romantisk og intim seremoni i Los Angeles, skriver E!News.

Ginnifer er høygravid med parets første barn, og hadde valgt en fotsid marineblå kjole fra kjendisdesigner Monique Lhuillier og lave sko.

30 av parets nærmeste venner og familiemedlemmer var invitert til bryllupet, og ifølge kilder nettstedet har snakket med ble disse blant annet underholdt av spansk gitar-musikk.

- Ginnifer og Josh så veldig avslappet og lykkelige ut. De var omgitt av sine nære og kjære, og holdt det rolig og enkelt, sier kilden.

Dette er Goodwins første bryllup, men hun har tidligere vært forlovet med skuespillerkollega Joey Kern (37). Det to brøt forlovelsen etter bare fem måneder.

LES OGSÅ: - Jeg har slanket meg siden jeg var ni år