<strong>NÅ ER REKA UTE:</strong> Da Seher.no møtte designer Fam Irvoll på rød løper i slutten av juni, fortalte hun at hun gledet seg til å få ut ungen - og at termin ikke var langt unna. Nå skal hun endelig ha blitt mamma, etter det «God kveld Norge» erfarer.  Foto: Stella Pictures
NÅ ER REKA UTE: Da Seher.no møtte designer Fam Irvoll på rød løper i slutten av juni, fortalte hun at hun gledet seg til å få ut ungen - og at termin ikke var langt unna. Nå skal hun endelig ha blitt mamma, etter det «God kveld Norge» erfarer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Endelig ble Fam mamma

Fam Irvoll skal ha blitt mamma for første gang.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For et par uker siden stod den høygravide designeren og kjendisyndlingen Fam Irvoll (30) på den røde løperen på motemagasinet Elles sommerfest. Ifølge seg selv så hun da ut som «en hval på to ben», og den driftige designeren innrømmet overfor Seher.no at graviditeten gjorde at hun følte seg litt fanget i sin egen kropp.

- Jeg er veldig vant til å kunne få bestemme og gjøre ting hele tiden, så det skal bli deilig å få reka ut, sa Irvoll til Seher.no da.

Og nå skal angivelig «reka» endelig være ute. Ifølge det «God kveld Norge» erfarer skal 30-åringen ha blitt mamma denne helgen, til en liten datter som skal hete Noelle.

TV2 refererer til en rekke gratulasjoner som kles- og smykkedesigneren skal ha mottatt på Facebook-siden sin, deriblant fra artisten Mira Craig, som nylig ble mamma selv.

«Gratulerer med Noelle. Yeah endelig» skal gratulasjonsmeldingen fra artistmamma Craig lyde. 

«God kveld Norge» skal ikke ha lyktes med å komme i kontakt med Irvoll søndag ettermiddag.

Tidligere i år uttalte Irvoll, som har kledd opp både Lady Gaga og Katy Perry, at hun kun har tid til én ukes fødselspermisjon. Dette fordi hun allerede i august skal holde en ny motevisning. Selv om mesteparten av syingen ble unnagjort i løpet av svangerskapet, må nok designeren frem med nål og tråd også etter å ha blitt mamma.

- Så etter visningen blir det endelig en lang ferie, har Irvoll understreket overfor Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå har hun født - tok «feil» av kjønnet!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer