Endelig bekrefter Kristen Stewart forholdet

- Jeg er veldig forelsket i kjæresten min, stråler hun.

LYKKELIG: I to år skal Kristen Stewart og Alicia Cargile ha hatt et av-og-på forhold. Nå er de lykkeligere enn noen gang. Foto: Afp
LYKKELIG: I to år skal Kristen Stewart og Alicia Cargile ha hatt et av-og-på forhold. Nå er de lykkeligere enn noen gang. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar i fjor begynte ryktene å svirre om at Kristen Stewart (26) hadde falt for sin tidligere assistent Alicia Cargile. 

Den gangen skrev Daily Entertainment News at duoen allerede hadde vært et par siden våren 2014, og at de bodde sammen «Twilight»-stjernens luksuriøse bolig i Los Feliz i California.

Sommeren 2015 fortalte Stewarts mor, Jules Stewart, til Sunday Mirror at hun ikke hadde noen ting imot at datteren er kjæreste med både kvinner og menn.

- Hvordan kan jeg ikke akseptere at hun nå for tiden har en jentekjæreste? Hun er jo lykkelig, sa hun den gang til avisen, ifølge Daily Mail.

Kristen selv lot seg flere ganger fotografere mens hun og Alicia har gikk hånd i hånd sammen, men hun har avstått fra å kommentere forholdet.

Frem til nå.

I et nytt intervju med Elle U.K. åpner skuespilleren seg for første gang om romansen.

- Akkurat nå er jeg veldig forelsket i kjæresten min. Vi har gjort det slutt noen ganger og blitt sammen igjen, og denne gangen var det som om: «Endelig kan jeg føle noe igjen», avslører hun.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE: Robert Pattinson og Kristen Stewart var et par fra 2008 til 2012. Foto: Ap
POPULÆRE: Robert Pattinson og Kristen Stewart var et par fra 2008 til 2012. Foto: Ap Vis mer

Var utro mot eks-kjæresten

I mange år var Kristen og Robert Pattinson (30) et av Hollywoods heteste par. Duoen hadde hovedrollene i den suksessfull «Twilight»-sagaen, men paret vernet svært godt om privatlivet sitt.

- Da jeg datet en gutt skjulte jeg alt jeg gjorde fordi alt personlig føltes som om det ble bagatalisert umiddelbart, og det likte jeg ikke. Vi ble omgjort til disse latterlige tegneseriefigurene og jeg tenkte: «Dette er mitt. Dere gjør forholdet mitt om til noe det ikke er», forteller hun i intervjuet, og fortsetter:

- Men så forandret det seg da jeg begynte å date en jente. Da tenkte jeg: «Ved å skjule dette fremstår jeg egentlig som om jeg er skamfull eller ikke står for dette, så jeg måtte endre hvordan jeg oppførte meg offentlig». Det gjorde livet mitt lettere og jeg er mye lykkeligere.

Saken fortsetter under bildet.

SKANDALE: Kristen Stewart hadde en affære med regissør Rupert Sanders da hun var i et forhold med Robert Pattinson. Foto: Reuters
SKANDALE: Kristen Stewart hadde en affære med regissør Rupert Sanders da hun var i et forhold med Robert Pattinson. Foto: Reuters Vis mer

Sommeren 2012 kom sjokknyheten om at Stewart hadde hatt en affære med den 20 år eldre filmregissøren Rupert Sanders (45), bak kjæresten Robert Pattinsons rygg.

Hete bilder av duoen, som jobbet sammen på filmen «Snow White and the Huntsman», dukket opp i media, og ekteskapet mellom Sanders og kona Liberty Ross (37) gikk raskt i tusen knas.

Til tross for det store sviket ga Pattinson forholdet og Stewart en ny sjanse, men i mai året etter ble det slutt for godt

Etter bruddet har Hollywood-stjernen kun datet jenter.

I vår var Stewart blant annet sammen med den franske sangeren Stephanie «Soko» Sokolinski (30) i et par måneder før forholdet tok slutt i mai

Hun har også blitt romantisk linket til Miley Cyrus (23) eks-kjæreste, modellen Stella Maxwell (26).

Robert Pattinson er i dag lykkelig med artisten FKA Twigs (28). De forlovet seg i fjor vår.

BRUDD: Kristen og Soko var sammen fra mars til mai tidligere i år.  Foto: Splash News
BRUDD: Kristen og Soko var sammen fra mars til mai tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Kristen Stewart kaster klærne for Mario Testino

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer