AVSLØRER GRAVIDITETEN: Men avsløringen er av den åpenbare sorten. Foto: All Over Press
AVSLØRER GRAVIDITETEN: Men avsløringen er av den åpenbare sorten. Foto: All Over Press Vis mer

Endelig bekrefter hun graviditeten

Årets mest åpenbare kunngjøring fra Jessica Simpson?

Publisert
SEHER.NO: I løpet av de siste ukene har magen til sangstjernen Jessica Simpson (31) vokst og vokst. Men Simpson selv har tviholdt på hemmeligheten.

Nå bekrefter hun endelig at hun er gravid.

«Det er sant, jeg skal bli mamma!», skrev stjernen mandag på sin egen hjemmeside. Vedlagt var et bilde av Simpson i sitt Halloween-kostyme, der hun viste fram babymagen.

Dette vil vil Simpsons aller første barn. Hun snakket tidligere om at hun ønsket å starte en familie med forloveden Eric Johnson.

- Jeg ser definitivt for meg å starte en familie med ham, så det er spennende å tenke på, sa hun ifølge People.com.

Eksperter skal den siste tiden ha vært sikre på at Simpson venter barn, og det ble hevdet at hun kunne være så langt som seks måneder på vei.

- Hun ser ut til å være 26 uker på vei, som er rundt 6 måneder. Det er definitivt graviditet og ikke vektøkning. Man kan se det på formen på magen, den ville ikke vært så rund om det bare var fett, sa legen Dave David til RadarOnline.com.

Grunnen til at Simpson ventet så lenge med å avsløre babynyheten, skal ha vært at hun ønsket omkring tre millioner kroner for det. Men ingen blader virket interesserte nok til å punge ut for det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er minst seks måneder på vei

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer