Endelig bak rattet igjen

Anne-Kat. Hærland har fått tilbake lappen.

UTE PÅ VEIEN IGJEN: Det var i denne bilen Anne-Kat. fyllekjørte på Frogner i 2003. Nå er morodamen tilbake bak rattet. Foto: Se og Hør
UTE PÅ VEIEN IGJEN: Det var i denne bilen Anne-Kat. fyllekjørte på Frogner i 2003. Nå er morodamen tilbake bak rattet. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2003 ble Anne-Kat. Hærland tatt for fyllekjøring. Nå har "Nytt på nytt"-stjernen endelig fått tilbake lappen!


- Jeg skal aldri miste den en gang til. Det lover jeg deg. Jeg er jo en bedre sjåfør enn Tommy Sharif. Han var jo helt edru da det smalt  i den første svingen. Jeg kom en kilometer før det smalt. Det er alltid noen som er dårligere, sier Anne-Kat. til VG.


0-90 KM/T PÅ 2 SEK: Skal vi danse-gjengen på tur


I tillegg til en ny runde med "Nytt på nytt" er NRK-kjendisen i kveld tilbake på Latter med suksessforestillingen "Tatt av vinen", og morodamen har allerede solgt 35.000 billetter til forestillingen. Likevel hviler hun ikke på sine laurbær av den grunn.


- Jeg har begynt å skrive på en forestilling jeg skal sette opp i 2008. Så jeg vet hva jeg skal gjøre i fem år til, sier Anne-Kat. til avisen.


MER MORO: Falsk og Mathisen på Se og Hør TV!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer