UTE PÅ VEIEN IGJEN: Det var i denne bilen Anne-Kat. fyllekjørte på Frogner i 2003. Nå er morodamen tilbake bak rattet. Foto: Se og Hør
UTE PÅ VEIEN IGJEN: Det var i denne bilen Anne-Kat. fyllekjørte på Frogner i 2003. Nå er morodamen tilbake bak rattet. Foto: Se og HørVis mer

Endelig bak rattet igjen

Anne-Kat. Hærland har fått tilbake lappen.

I november 2003 ble Anne-Kat. Hærland tatt for fyllekjøring. Nå har "Nytt på nytt"-stjernen endelig fått tilbake lappen!


- Jeg skal aldri miste den en gang til. Det lover jeg deg. Jeg er jo en bedre sjåfør enn Tommy Sharif. Han var jo helt edru da det smalt  i den første svingen. Jeg kom en kilometer før det smalt. Det er alltid noen som er dårligere, sier Anne-Kat. til VG.


0-90 KM/T PÅ 2 SEK: Skal vi danse-gjengen på tur


I tillegg til en ny runde med "Nytt på nytt" er NRK-kjendisen i kveld tilbake på Latter med suksessforestillingen "Tatt av vinen", og morodamen har allerede solgt 35.000 billetter til forestillingen. Likevel hviler hun ikke på sine laurbær av den grunn.


- Jeg har begynt å skrive på en forestilling jeg skal sette opp i 2008. Så jeg vet hva jeg skal gjøre i fem år til, sier Anne-Kat. til avisen.


MER MORO: Falsk og Mathisen på Se og Hør TV!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.