Endelig avslører de babynavnet

Nok en gang har en Hollywood-baby fått et «alternativt» navn.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av januar kom den gledelige nyheten om at kjendisparet Ryan Reynolds (38) og Blake Lively (27) hadde blitt foreldre for første gang.

Alle har ventet spent på hva den lille krabaten skulle hete - men det er ikke før nå at navnet på deres førstefødte datter er blitt kjent.

Under et intervju på NBCs TV-show Today!, som ble sendt fredag denne uken, avslørte den stolte ettbarnsfaren datterens navn:

- Hun heter James. Alle vet det, men jeg ville ikke være han typen som skrek det høyest og først i media. For, som vi vet, små jenter vokser seg til og blir tenåringsjenter - og hva gjør som oftest tenåringsjenter? Jo, scanner arkivene, og spør frustrert: «hvorfor gjorde du det, pappa?!», forklarte Reynolds til programleder Willie Geist.

FLOTTE: Ettbarnsforeldrene giftet seg i 2012, etter å ha datet i nesten to år. I desember i fjor ble de foreldre til en liten jente. Først nå avslører de at den lille har fått navnet James.  Foto: Stella Pictures
FLOTTE: Ettbarnsforeldrene giftet seg i 2012, etter å ha datet i nesten to år. I desember i fjor ble de foreldre til en liten jente. Først nå avslører de at den lille har fått navnet James. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ønsker seg mange barn

James er et navn man som oftest forbinder med gutter, men ettersom mamma heter Blake og pappa Ryan - et navn som de siste årene er blitt stadig mer populært å kalle jenter - er det nok blitt tradisjon i familien Lively/Reynolds å gå for navn som kan brukes på begge kjønn.

Gossip Girl-stjernen har ikke lagt skjul på at hun ønsker seg mange barn:

- Jeg må virkelig starte nå. Jeg vil ha haugevis av unger, sa hun til magasinet Marie Claire i fjor.

Blake er selv fra en stor familie, noe hun ser på som en stor styrke.

- Mamma, pappa, søstrene og brødrene mine er en stor inspirasjon for meg. Ikke bare de, men barna i familien. De ser på verden med et så rent blikk. De er så entusiastiske, og det er herlig.

Blake og Ryan møttes under innspillingen av «Green Lantern» i 2010, og giftet seg to år senere.

LES OGSÅ: Her er Blake Livelys private gravidbilder