Enda mer rasende på svigermor

Angelinas svigermor raser mot homofile, og får også refs for hvordan hun er mot barnebarnet.

TO KRANGLER SÅ LANGT: Jane Pitt er både mot homofili og at Angelinas datter Shiloh kler seg som en gutt. Irritasjonen over svigermora vokser stadig hos skuespillerinnen. Foto: Fame Flynet
TO KRANGLER SÅ LANGT: Jane Pitt er både mot homofili og at Angelinas datter Shiloh kler seg som en gutt. Irritasjonen over svigermora vokser stadig hos skuespillerinnen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Angelina Jolie (37) skal ha blitt enda mer rasende mot svigermor Jane. Ikke nok med at hun er imot homofili, men nå skal hun ha blandet seg inn i barnebarnet Shiloh’s (5) klesstil.

- Det er veldokumentert at Shiloh liker å kle seg som en gutt, men Jane insisterer på å kjøpe alvekostymer og prinsessekjoler til henne. Og det syns Angelina er svært respektløst, sier en kilde ifølge nettstedet Radar Online.

Og svigermoren er ikke den eneste som bekymrer seg. Faren Brad Pitt (48), er i tillegg bekymret over at datteren kommer til å bli mobbet fordi hun ser ut som en gutt. Mens Angelina mener det er viktig å støtte Shiloh's preferanser.

- Vi opplever at Shiloh kler seg som folk flest gjør her i Montenegro. Hun liker treningsdrakter og dresser. Og siden hun foretrekker å kle seg som en gutt, klipte vi også håret hennes kort. Nå tror hun at hun er en av brødrene, sier Jolie til bladet Vanity Fair.

Shilohs bestefar, og Angelinas pappa, Jon Voight, roser også barnebarnet for det han mener er en fantastisk stil. Men til tross for at Jane prøver å få Shiloh over på andre tanker, vokser stadig misnøyen hos Angelina, som for tiden spiller den onde dronningen i Tornerose.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kler opp datteren som en gutt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer