Enda flere kvinner står frem

Nå er det hele ti kvinner som hevder å ha hatt sex med Tiger...

SITUASJONEN FORVERRES: Det er hele ti kvinner som hevder å ha vært Tiger Woods' elskerinne. Foto: Stella Pictures
SITUASJONEN FORVERRES: Det er hele ti kvinner som hevder å ha vært Tiger Woods' elskerinne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Situasjonen var veldig ille for Tiger Woods (33) fra før. Tidligere ble det hevdet at golfstjernen hadde hatt åtte elskerinner, men i løpet av mandagen har nye kvinner stått frem.


Nå er tallet elskerinner oppe i svimlende ti stykker, melder Perez Hilton.

Nummer åtte på lista ble tidligere hevdet å ha vært en kvinne fra Orlando. Det viste seg at kvinnen kun var 20 år da hun møtte Woods. Kvinnen jobbet som VIP-servitør ved en klubb, og ønsker å holde sin egen identitet hemmelig.

Det samme ønsker de to siste kvinnene som hevder de har hatt et forhold til golfproffen, samtidig som han var gift med kona Elin Nordegren.

Det skal være snakk om en "sexy" britisk programleder fra TV. Da hun var Tigers elskerinne var hun singel, men nå er hun gift.

Ifølge PerezHilton.com skal den siste kvinnen være en "sex-avhengig cougar" (eldre kvinne som tiltrekkes yngre menn, red. anm.).

"Hvis nummeret stiger til 18, er det som om han har pløyet gjennom en hel golfbane", skriver kjendisbloggeren spydig.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er Tigers påståtte elskerinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer