EKSAKT KOPI: Gamlebyen i Warszawa er et fantastisk sted å tilbringe en sommer- eller høstdag. Hele denne bydelen ble bombet sønder og sammen av tyskerne under krigen, men er nå bygget opp igjen akkurat slik den var tidligere. Foto: Thomas Lillehagen Røyert
EKSAKT KOPI: Gamlebyen i Warszawa er et fantastisk sted å tilbringe en sommer- eller høstdag. Hele denne bydelen ble bombet sønder og sammen av tyskerne under krigen, men er nå bygget opp igjen akkurat slik den var tidligere. Foto: Thomas Lillehagen RøyertVis mer

Enda flere billigruter

Norwegian kan tydeligvis ikke få nok av det gamle Warszawapakt-landet, og lanserer nå åtte nye ruter.

- Vi er veldig godt fornøyd med responsen i det polske markedet så langt, og derfor øker vi vår tilstedeværelse med disse åtte nye rutene. Vi har stor tro på at de nye rutene fra Warszawa og andre polske byer vil bli godt mottatt, sa administrerende direktør, Bjørn Kjos, på pressekonferansen i Warszawa.

Åpner nye muligheter
Dette åpner nye spennende muligheter for å kombinere forskjellige reisemål med Norwegians rutenett. Hva med å starte "langhelgen" med et par dager i Roma, for så å utvide med et par dager i Warsawa, før snuten vendes tilbake til Oslo igjen? Og det beste av alt: Denne rundturen kan du altså få for under 1000 kroner!

De nye rutene er:
Warszawa - Stockholm
Warszawa - Roma
Warszawa - Milano
Warszawa - Dublin
Warszawa - Athen
Wroclaw - Stockholm
Wroclaw - Oslo
Krakow - Stockholm


Disse rutene vil komme i tillegg til de andre nyhetene som starter 13. juli. Warszawa til Alicante, Malaga, Barcelona og Nice.

Første flyet tar av 14. september og billettsalget starter 23. juni kl. 14.00. Prisene er fra 196 kroner, inkludert skatter og avgifter.

For mer informasjon: www.norwegian.no