- En verden venter på oss

... men Vegard og Malin "visste" at det skulle gå galt.

FIKK SKRTYT: - De sa kjør på, ikke stopp - og at vi har noe i denne bransjen å gjøre. Det er positivt å høre, det er jo fagfolk som sier det, sier Vegard Kristiansen om skrytet han og Malin fikk - til tross for at de mågtte forlate on sdagens "Grea Foto: Anders Myhren/Seher.no.
FIKK SKRTYT: - De sa kjør på, ikke stopp - og at vi har noe i denne bransjen å gjøre. Det er positivt å høre, det er jo fagfolk som sier det, sier Vegard Kristiansen om skrytet han og Malin fikk - til tross for at de mågtte forlate on sdagens "Grea Foto: Anders Myhren/Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Malin Skjolde (24) og  Vegard Kristiansen (24) måtte i kveld vinke farvel til drømmene om å spille Danny Zuko og Sandy Olsson i Oslo Spektrum etter å ha blitt stemt ut av TVNorges "Grease".

- Jeg føler at sangen hadde litt med det å gjøre, jeg vet ikke - folk har gitt et utrolig show i dag, de har gutset på fra ende til annen. Men så kommer vi midt inni med en litt "ulmen" låt, som kanskje ikke alle har hørt, sier Vegard Kristiansen til Seher.no etter å ha blitt stemt ut av den andre finalesendingen i høstens "Grease"..

Se videointervju med Vegard om Malin - og bilder av onsdagens deltagere - nederst i saken!

Vegard og Malin måtte synge om igjen i duell med  Nicoline Berg Kaasin (19) og Orji Okoroafor (28) - paret som for andre gang på rad har måttet stille i "omdans".

- Dere var litt uheldige, men du er et strålende menneske på scenen Malin, og Vegard du har mye ved deg. Ikke gi  opp, sa Tom Sterri etter at dommerne hadde valgt ut de to som måtte forlate konkurransen.

Men etter at TV-kameraene ble slått av, ble de to omsvermet av både dommere og programledere, som alle ønsket paret lykke til videre i livet.

- De sa kjør på, ikke stopp - og at vi har noe i denne bransjen å gjøre. Det er positivt å høre, det er jo fagfolk som sier det.  Jeg må si det er kjempegøy å høre at selv om man ryker ut, så har man noe å gjøre i bransjen - selv om man ikke må miste trua uansett, forteller de.

- Vi har klart å vise oss fra vår beste side, at det legger en verden der ute å venter på oss, legger Malin smilende til.

Vegards følelse før onsdagens konkurranse var derimot ikke spesielt god. Hør bare:

- I morges sa jeg at "jeg har en rar følelse - jeg tror jeg ryker i dag". Den samme følelsen hadde jeg under dansefeber, og da røyk jeg. Og whoppido, her står jeg, sier Vegard, som ikke er spesielt deppet av den grunn. 

Og som Malin sier:

- Det har vært utrolig gøy. Jeg tror også det er derfor vi fjaser litt nå, det er sånn vi har hatt det hele tiden. Veldig artig, moro, samtidig som vi har klart å jobbe ordentlig.

Men litt trist - det er det lov å være i et sådant øyeblikk.

- Det er jo kjempesynd, og kjempetrist å forlate konkurransen. Men det er like mye å gjøre med de vi har jobbet med, som med selve konkurransen, samtykker Vegard Kristiansen og Malin Skjolde.

Etter at det mandag ble kjent at Christine Marie Aas Underland har trukket seg fra konkurransen av helsemessige årsaker, fikk forrige ukes utstemte Camilla Wiik igjen sjansen - denne gangen sammen med Christines tidligere partner Bjørnar Reime Erlandsen (19).

- Det som skjedde i forrige uke skal ikke få skje igjen, sa hun til programleder Henriette Lien før hun gikk i ilden.

Camilla fikk imidlertid ikke bare ros for sitt nye forsøk av dommerne,

- Det er bedre enn forrige gang, men sangen ligger ikke rett for deg, sa dommer Vibeke Sørli.

Seerne stemte imidlertid duoen videre - til stor jubel fra de to deltakerene.

Dette sang deltakerne:

Alexandra & Kai Thomas - Let Me Entertain You (Robbie Williams)
Camilla & Bjørnar - Signed, Sealed, Delivered (I’m Yours) (Stevie Wonder)
Nicoline & Orji - Life Is A Highway (Rascal Flatts)
Malin & Vegard - When The Stars Go Blue (Venke Knutson / Kurt Nilsen)
Sofie & Thomas - Living On A Prayer (Bon Jovi)
Malin & Eivind You Can’t Stop The Beat (Hairspray original Soundtrack)

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: - Hun er verdens nydeligste jente

Se videointervju med Vegard og Malin her:

[obj:media:6944]Se bilder av onsdagens deltagere under:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer