«Jakten på kjærligheten»:

- En veldig trivelig og søt dame

To av «Jakten på kjærligheten»-bøndene har valgt hvilken frier de vil fortsette å bli kjent med.

UTVALGT: «Jakten på kjærligheten»-Sebastian tok sitt endelige valg i mandagens episode. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spenningen er til å ta og føle på nå som årets «Jakten på kjærligheten»-sesong nærmer seg slutten. Allerede har vi fått se latter, tårer, følelser og kyss på skjermen, men fram til nå har man bare kunnet spekulere på hvem bøndene vil ende opp med.

Mandag fikk imidlertid TV-seerne endelig svaret fra Sebastian Muth Johansen (28) og Tina Kristiansen (26), som til slutt sto igjen med hver sin frier, henholdsvis Ragne Grønning Almberg (23) og Jørn Hogseth (28).

For Muth Johansen og Grønning Almberg lå det allerede i kortene at de to ville ende opp sammen til slutt.

Da Se og Hør nylig snakket med duoen avslørte nemlig de begge at de var blitt betatt av hverandre. Det var også de som sto for årets første kyss under innspillingen.

KYSSER: Det blir søt musikk mellom Jakten-bonden Sebastian Muth Johansen (28) og en av frierne mandag. Video: TV 2 Vis mer

- En god pakke kvinnfolk

Mandag kveld forteller bonden at valget om å fortsette eventyret med Grønning Almberg ble tatt etter at han måtte se for seg hvem han ønsket å date der og da.

- Etter så få dager med innspilling, med begrenset tid hvor alt går kunstig fort, kunne jeg ikke velge en jeg så for meg en lys fremtid med, for det visste jeg ikke, forteller han til Se og Hør, og fortsetter:

BETATT: Sebastian og Ragne har tidligere avslørt at de er blitt betatt av hverandre. Nå har førstnevnte valgt nettopp Ragne. Foto: TV 2
BETATT: Sebastian og Ragne har tidligere avslørt at de er blitt betatt av hverandre. Nå har førstnevnte valgt nettopp Ragne. Foto: TV 2 Vis mer

- Men jeg måtte velge etter hvem jeg der og da ønsket å date. Og så kan man kanskje etter hvert se for seg en fremtid når vi har blitt enda bedre kjent.

Muth Johansen påpeker at han er svært fornøyd med valget om å fortsette bonderomantikken med Ragne Grønning Almberg.

- Først av alt så er hun en veldig trivelig og søt dame. Hun er en veldig god pakke kvinnfolk. Jeg liker selskapet hennes, legger han til.

TÅRER: Hestebonden Ole-Johan Dyste brøt sammen etter at frierne Anne og Hilde trakk seg fra programmet i en episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2 Vis mer

Var nervøs

Bonden kan også avsløre at han fikk litt reaksjoner etter at duoen røpet at de er betatte av hverandre.

- Folk gleder seg på mine vegne og synes det er bra med litt action på damefronten, spøker han.

LETTA: Ragne forteller at hun var nervøs før valget, men betydelig letta i etterkant. Foto: TV 2
LETTA: Ragne forteller at hun var nervøs før valget, men betydelig letta i etterkant. Foto: TV 2 Vis mer

Ragne Grønning Almberg forteller til Se og Hør at hun er glad for at det endelig kan være bare de to, uten andre damer som kjemper om Muth Johansens oppmerksomhet.

- Det er også deilig å vite at han vil bli bedre kjent med meg. Det føltes som en lykkerus da jeg ble valgt. Nå slipper jeg å være nervøs hele tida, og vi kan bare bruke tiden på å bli kjent, forklarer hun.

KYSS: Det blir kyssing i høyet under denne ukens episoden av «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer

Duoen klinte til som årets første par tidligere i sesongen. De har også vist følelser for hverandre ved flere anledninger.

Selv om Grønning Almberg har tenkt at bonden ikke kan «være så henne for deretter ikke å velge henne», innrømmer hun at hun ikke turte å være helt sikker før hun faktisk ble valgt.

- Det var godt å få vite at følelsene er litt gjensidig, legger hun til.

Fulgte egne følelser

Bonde Tina Kristiansen, som til slutt altså valgte frier Jørn Hogseth, forteller at hun ikke klarer å styre sine egne følelser, og derfor fulgte dem da hun tok sitt endelige valg.

ET SISTE VALG: Tina og Jørn etter det endelige valget. Foto: TV 2
ET SISTE VALG: Tina og Jørn etter det endelige valget. Foto: TV 2 Vis mer

- De to mennene som sto igjen var veldig forskjellige med hver sine kjempegode kvaliteter. Jeg satte pris på begge to, forteller hun.

- Det var ikke gøy å si til Sivert (Sivert Kristoffer Hoem journ.anm.) at jeg ikke valgte ham, spesielt ettersom han var åpen om at han var interessert. Det er en kjip ting å måtte si, selv om alle skjønner konseptet, fortsetter hun.

I TÅRER: «Jakten»-Tina Kristiansen åpner opp om følelsene i «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer

Dagen det siste valget skulle gjøres, beskriver hun som spesiell.

- Det var veldig godt å få det unnagjort og jeg kjente på en enorm lettelse etterpå, innrømmer hun, og påpeker at Hogseth har flere kvaliteter hun liker - og at hun altså fulgte sine egne følelser i valget.

Frier Jørn Hogseth forteller at det selvsagt er veldig artig å bli valgt helt til slutt.

SISTE FRIER: Tina valgte Jørn i sitt siste valg. Foto: TV 2
SISTE FRIER: Tina valgte Jørn i sitt siste valg. Foto: TV 2 Vis mer

- Det var en varm dag fra før av, og jeg satt der og grugledet meg litt til å høre hva hun hadde valgt, forteller han, og fortsetter:

- Det er blandede følelser for man lurer jo på hva som skjer fremover, samtidig som jeg selvsagt er veldig glad.

Han beskriver Kristiansen som en søt og hyggelig jente, som det er behagelig å være rundt - samtidig som de kan snakke om det meste og være avslappet rundt hverandre.

De to siste bøndene, Ole-Johan Dyste og Stefan Gundersen, tar sine endelige valg i neste episode.

LES OGSÅ: - Glad forholdet var kortvarig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer