- En veldig god nyhet at de skal gifte seg

Kjendismilliardær Stein Erik Hagens datter, Camilla, har forlovet seg med kjæresten, Daniel.

MÅ BETALE: - Det er nok jeg som må punge ut, sier Stein Erik Hagen om datteren Camillas (til høyre) brullupsplaner. Til venstre: Caroline Hagen. Foto: SCANPIX
MÅ BETALE: - Det er nok jeg som må punge ut, sier Stein Erik Hagen om datteren Camillas (til høyre) brullupsplaner. Til venstre: Caroline Hagen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjendismilliardær Stein Erik Hagens (55) datter, Camilla (30), har forlovet seg med eventkongen Odd Sørlis sønn, Daniel (27). Til VG legger ikke Stein Erik Hagen skjul på at han er en stolt pappa om dagen.
 
- Det er svært hyggelig at de to har truffet hverandre og en veldig god familienyhet at de skal gifte seg. Det gleder jeg meg til, sier han til avisen.
 
Hagen legger ikke skjul på at den profesjonelle festarrangøren Sørli kanskje vil stå for det meste av bryllupsarrangementet.

- Han vil nok sikkert ha en finger med i spillet når det gjelder selve festen, men det er nok jeg som må punge ut. Det blir en gave fra meg til ekteparet, sier Hagen, vel vitende om at familieformuen - i hvert fall ifølge bladet Kapitals liste - er på 10,9 milliarder kroner...

Odd Sørli forteller til VG at han er stolt over sønnens valg av ektefelle, men ønsker ikke å uttale seg om bryllupsfesten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Arrogant og respektløs  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer