Kylie Jenner og Jordyn Woods:

- En vanskelig situasjon for Kylie

Calabasas-jentenes vennskap er visst ikke lagt helt på is.

VENNER ELLER FIENDER?: Utroskapsskandalen Jordyn Woods var involvert i har rystet fans over hele kloden. Mange har stilt spørsmål ved om vennskapet hennes med Kylie Jenner nå har falt sammen, men ingen har uttalt seg direkte om det ennå. Foto: NTB scanpix
VENNER ELLER FIENDER?: Utroskapsskandalen Jordyn Woods var involvert i har rystet fans over hele kloden. Mange har stilt spørsmål ved om vennskapet hennes med Kylie Jenner nå har falt sammen, men ingen har uttalt seg direkte om det ennå. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært noen hektiske uker for Kylie Jenner (21), som trolig har kjent på sterke opp- og nedturer. Hun ble nylig utpekt som verdens yngste selfmade dollarmilliardær noensinne, et Forbes-oppslag som fikk massive mengder oppmerksomhet.

Parallelt med dette ble både hennes egen kjæreste, rapperen Travis Scott (27), og hennes beste venninne, modellen Jordyn Woods (21), anklaget for å ha vært utro på hver sine kanter. Sistnevnte innrømmet å ha kysset basketballspilleren Tristan Thompson (27), som altså var kjæresten til Kylies søster - Khloé Kardashian (34).

Forholdet med Travis er angivelig satt på prøve, men de to jobber angivelig hardt for å reparere det. Forholdet mellom hun og Jordyn er det derimot ikke sagt så altfor mye om. Flere parter har hevdet forskjellige ting, og det har ikke alltid vært enkelt å vite om de to forblir venner eller om de er bitre fiender.

- De tekster

Nå har det dukket opp nye detaljer i saken, som tilsier at de faktisk forsøker å reparere båndet de engang hadde.

- Vennskapet deres er ikke helt over. Selv om hun ikke lenger bor hos Kylie, har Jordyn fortsatt masse ting der. Hun og Kylie sosialiserer ikke akkurat nå, men de har kontakt med hverandre. De tekster, hevder en kilde med tilknytning til situasjonen overfor People.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Det blir sagt at de to 21-åringene ikke har møtt hverandre siden skandalen brøt ut, men de har altså hatt kontakt, og forsøker angivelig å få ting på rett kjøl igjen.

Selvsagt er det vanskelig for Kylie, som her står med en fot i hver leir, men det kan fikses på sikt.

- Det er en vanskelig situasjon for Kylie. Og det er faktisk ingen som legger noe press på henne. Familien hennes vet at hun har kontakt med Jordyn, og vil at hun skal få finne ut av dette alene, sier kilden.

Tidligere denne helgen var det flere som mente at konflikten mellom de to bestevennene, som ble kjent med hverandre da de først møttes som tenåringer, var løst. Det hadde seg nemlig slik at Jordyn likte et bilde Kylie la ut på Instagram, og i dagens samfunn ble det umiddelbart tolket som et tegn på at ting var godt mellom dem igjen.

La seg flat

At Jordyn derimot senere valgte å fjerne sitt likerklikk, sørget for spekulasjoner om at hun kanskje bare gjorde det ved en feiltakelse. Hun er aktiv på appen om dagen, og i går kveld la hun ut et bilde av seg selv med en ny look.

Med kort sveis og et lunt smil, skrev hun følgende til fansen.

«Om du leser dette, betyr det at gud har gitt deg nok en dag du kan våkne til og å være takknemlig for. Vær en bedre deg enn hva du var i går», skrev hun.

Uavhengig av hvordan landet ligger mellom dem nå, har Woods i hvert fall innrømmet at hun har skyld i skandalen.

I et intervju med Jada Pinkett Smith, i TV-programmet «Red Table Talk», innrømmet hun å ha kysset med Tristan, men nekter for at de to hadde sex.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

Videre insisterte 21-åringen på at det er andre årsaker enn det som skjedde mellom henne og Tristan til hvorfor Khloé dumpet ham.

- Jeg vet at det ikke er jeg som er grunnen til at det er slutt mellom Tristan og Khloé. Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet, hevdet hun videre.

Kort tid etter at intervjuet ble sendt, raste Khloé Kardashian mot Jordyn i sosiale medier. Hun hevdet at 21-åringen ikke forteller sannheten og at det er nettopp Woods som har ødelagt familielykken. Hun bestemte seg derimot dagen etterpå for å ta tilbake tiraden, ved å legge skylden på eksen i stedet.

- Det som har vært vanskeligere og mer smertefullt er det å bli såret av noen som står meg nær. En som jeg elsker og behandler som en lillesøster. Men Jordyn skal ikke ha skylda for bruddet vårt. Dette var Tristans feil, skrev hun.

LES OGSÅ: Åpner opp om hotell-bråket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer