Røper brudd:

- En vanskelig avgjørelse for oss begge

Har gått hver til sitt etter fem år.

SLUTT: Etter fem år sammen er det slutt mellom Jack Morris og Lauren Bullen. Foto: Privat
SLUTT: Etter fem år sammen er det slutt mellom Jack Morris og Lauren Bullen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis man følger influenserparet Jack Morris (30) og Lauren Bullen (28) i sosiale medier, ser det tilsynelatende ut til at de har alt, og lever et liv de fleste bare kan drømme om.

Denne uken kan de imidlertid fortelle at også de går gjennom vanlige problemer og møter på utfordringer.

- Manglet lykke

På hver sin kanal i sosiale medier, hvor de til sammen følges av over 4,5 millioner mennesker, deler de nå den triste nyheten om at de har valgt å gå fra hverandre etter fem år sammen.

«Det er virkelig vanskelig for meg å finne ord til dette innlegget ... og et innlegg jeg aldri så for meg at jeg skulle lage, men livet skjedde og Jack og jeg bestemte oss for å gå fra hverandre forrige måned», skriver Bullen innledningsvis.

Videre forteller hun åpenhjertig at avgjørelsen om å ende forholdet, er det vanskeligste hun har gjort noen gang. Hun forteller også at de det siste året ikke har satt forholdet foran som prioritet.

«Jeg vet at fra utsiden så det ut som vi hadde alt du kunne ønske deg og mer, men en ting manglet, som er viktigere enn noe annet, lykke», fortsetter hun.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Bullen takker også ekskjæresten for tiden sammen, og for alt de har opplevd de siste årene. Hun forteller videre at de de siste ukene har grått, vært sårbare og sett tilbake på årene sammen.

Samtidig takker hun fansen, som naturligvis er svært støttende i kommentarfeltet for kjærligheten, og påpeker at hun og eksen fremdeles er gode venner.

Opplevde verden sammen

Også Morris har delt den triste nyheten med følgerne sine, hvor også han forteller at de bestemte seg forrige måned å gå hver til sitt.

«Det var en virkelig vanskelig avgjørelse for oss begge, men en avgjørelse vi vet er til det beste. Jeg tilbragte desidert de beste årene i livet mitt med denne jenta, og jeg vil sette pris på de minnene for alltid», skriver han videre, og fortsetter:

«Det er ganske sjeldent man finner noen du klikker med med det samme, deler de samme drømmene med og er så heldig å få oppleve verden sammen med».

Å få elske Bullen beskriver han som en drøm, og forteller at selv om det er vanskelig å innse at de har vokst fra hverandre, vil han alltid være der og støtte henne. Han trekker også frem noen høydepunkt gjennom forholdet før han avslutter:

«Hvem vet hvor det neste kapittelet vil føre oss, uansett hvor, vil jeg alltid være så takknemlig for årene vi tilbrakte sammen, og for vennskapet vårt som vi alltid vil dele».

Paret møttes i 2016 på ferie på Fiji, og har holdt sammen siden - fram til nå.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Avslører hemmelig forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer