- En vakker sommerdag toppet vi alle listene

Slik husker Ravi samarbeidet med avdøde Rølles.

SUKSESS: Ravi (foran) gjorde sammen med DJ Løv suksess med sin versjon av The Monroes-hiten «Cheerio». Her opptrer Ravi og The Monroes i TV 2s «Allsang på grensen». Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Ravi (foran) gjorde sammen med DJ Løv suksess med sin versjon av The Monroes-hiten «Cheerio». Her opptrer Ravi og The Monroes i TV 2s «Allsang på grensen». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag kom nyheten om at The Monroes-medlemmet Eivind Rølles - som også jobbet mange år i norsk musikkbransje - er død. Han ble 54 år gammel.

En av de mange kjente norske artistene som sørger over tapet av sin gode venn og kollega, er Ivar Christian Johansen, best kjent som Ravi.

Sammen med DJ Løv hadde han i 2005 stor suksess med «Tsjeriåu», deres versjon av The Monroes-hiten «Cheerio» fra 1985.

Sammen med Monroes-kollega Lage Fosheim dukket Rølles også opp i musikkvideoen til sangen.

- Eivind var en super fyr å samarbeide med. Han og Lage var veldig snille som ville samarbeide med meg og DJ Løv. De hadde over tjue års erfaring i norsk musikkbransje, mens vi «kom rett inn fra gata».


- De var snille, rause og tålmodige mot oss. Og samarbeidet mellom «ungdommen» og «gamlekara» førte til strålende resultater. En vakker sommerdag i 2005 toppet vi Norges singleliste, albumliste og radioliste på én gang, skriver Ravi i en e-post til Seoghør.no.

Bildespesial: Se bildene fra Rølles' karriere!

Ravi sier han hadde stor respekt for Rølles som person.
 
- Jeg husker Eivind som en tvers igjennom trivelig person. Vi møttes ikke ofte, og vi møttes i veldig forskjellige sammenhenger. Likevel visste jeg alltid hvor jeg hadde han. Og det var alltid godt å gi han en klem og si takk for sist.

Også flere andre av Rølles musikk-kolleger uttrykte mandag sin sorg til Seoghør.no.

Torstein Søland - som kom på 2. plass i Melodi Grand Prix i 2008 med sangen «Eastern Wind», skrevet av Rølles og Christian Ingebrigtsen - sier han alltid vil huske Eivind som en meget god venn.

Torstein Søland - som fremførte «Eastern Wind» sier han vil huske Rølles som en meget god venn og manager.

- Eivind var først og fremst en god venn, men også min manager gjennom flere år som jeg har lært utrolig mye av. Han var lun, men samtidig autoritær. En mann det var lett å få godhet for.

- Han var en stor bidragsyter til at jeg endte opp med en 2 plass i MGP.

- Et av de sterkeste minnene jeg har fra Eivind er da vi sammen reiste til Burkina Faso og endte opp i en offisiell mottakelse hos landets statsminister, hvor vi ble bedt om å synge. Eivind bidro til å skape så god stemning at den i overkant formelle ministeren til slutt kastet seg med i musiseringen, skriver han i en e-post til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Ufattelig trist at han er borte
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer