Ben Adams og Sara Skjoldnes:

- En vakker dag å feire kjærligheten

I forrige uke ble stjerneparet gift «på papiret», men de nøyde seg ikke med det. I dag inviterte de også til bryllupsfest!

EKTEFELLER: Ben Adams og Sara Skjoldnes kunne allerede forrige uke kalle hverandre mann og kone - her avbildet fredag. Den store bryllupsfesten sparte de til tirsdag. Foto: Christian Ingebrigtsen / Instagram
EKTEFELLER: Ben Adams og Sara Skjoldnes kunne allerede forrige uke kalle hverandre mann og kone - her avbildet fredag. Den store bryllupsfesten sparte de til tirsdag. Foto: Christian Ingebrigtsen / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TUDDAL (Se og Hør): Fredag forrige uke ble det kjent at stjerneparet Ben Adams (40) og Sara Skjoldnes (31) hadde tatt steget og giftet seg. Det røpet førstnevnte selv på Instagram:

- Sååå, gjett hvem som giftet seg i dag, sa han, før han filmet den ferske kona.

Videre kom det frem at de befant seg på Grand Hotel i Oslo, og at artistens kone nå går under navnet Sara Skjoldnes Adams.

Selv om de på papiret giftet seg før helgen, sparte turtelduene den store feiringen noen dager. Tirsdag samler de imidlertid rundt 60 kjente og kjære til bryllupsfest på Tuddal Høyfjellshotell i Telemark.

KJÆRLIGHET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard kunne endelig kalle seg for mann og kone etter vielsen som tok sted fredag. Video: Tor Lindseth. Vis mer

- Vi er så glade for at vi endelig fikk giftet oss - på tredje forsøk, innleder brudeparet selv.

- Perfekt vær, flott sted og omringet av alle vi er glad i. Det er en vakker dag for å feire kjærligheten, understreker de.

Duoen har valgt å holde en liten fest for nærmeste venner og familie, og blant de fremmøtte finner vi blant andre Gaute Ormåsen, samt Adams' A1-kollegaer Christian Ingebrigtsen (45) og Mark Read (43).

- Jeg var der den kvelden de møttes og det er kjempefint å se at kjærligheten har blomstret gjennom alle disse årene. Jeg er kjempeglad på deres vegne, og gleder meg til å feire sammen med dem, forteller Ingebrigtsen til Se og Hør

FEIRET SAMMEN: - Nå er det party, party, var Lothepus’ klare budskap da han dukket opp med Hannah Kirsebom Thommessen før bryllupsfesten. Video: Rød Løper. Vis mer

Forlovet før pandemien

Det var i 2010 det først ble kjent at A1-stjernen og Skjoldnes hadde funnet tonen, etter de møttes på en fest i Oslo.

Ti år senere kom den gledelige nyheten om at artisten hadde fridd til sin utkårede på paradisøya Ginto på Filippinene, før jul i 2019.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

I fjor høst ble paret også foreldre for første gang da datteren Skylar kom til verden i september.

«Møt Skylar Skjoldnes Adams. Kom til verden 25. september, klokka 20.41 (termin) og sov ved siden av meg nesten hele natta. Fantastisk. Beundrer Sara (og alle kvinner som har født), takk gud for at jeg ikke måtte gjøre det! Og ja, jeg kuttet navlestrengen, og nei, jeg spiste ikke morkaka», skrev 40-åringen på Instagram da han delte babynyheten.

LES OGSÅ: - Dette er farlig!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer